Jakim kolorem jest postać powyżej? - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +---- Dział: +---- Wątek: Jakim kolorem jest postać powyżej? (/showthread.php?tid=822) |
Jakim kolorem jest postać powyżej? - Omara - 14-10-2013 Gra polega na tym, że podajemy z jakim kolorem kojarzy nam się postać wyżej :) Zaczynamy :) RE: Jakim kolorem jest postać powyżej? - Ariusz - 14-10-2013 Może mało oryginalnie, ale żółty/złoty, taki no słoneczny "D RE: Jakim kolorem jest postać powyżej? - Arne - 14-10-2013 To bez sensu, avki dają nam zbyt mocną sugestię, no paczcie no - Fioletowy i zielony. Możliwe, że kiedyś z czarnym, chyba, heh. RE: Jakim kolorem jest postać powyżej? - Malaika - 14-10-2013 Tez myślę, że bez sensu. Każdy będzie wypisywał kolor futra, oczu, albo stada. RE: Jakim kolorem jest postać powyżej? - Metody - 14-10-2013 Trochę prawda, ale jednak nie zawsze. Np: Hm. B&W (<to do arnego) Mi się np Eleri kojarzy z różem, względnie całą tęczą, Meto z purpurą/ bielą, Em, no ja mogę wymieniać "D RE: Jakim kolorem jest postać powyżej? - Skanda - 14-10-2013 SZARY :) HUEHUE ZA-BA-WA RE: Jakim kolorem jest postać powyżej? - Eleri - 14-10-2013 To chyba rzeczywiście ma mało sensu jednak |DD Rozbielony żółty polany zimną czerwienią. Jak budyń z syropkiem malinowym "D nie, wrażenia smakowe się rozmijają "D RE: Jakim kolorem jest postać powyżej? - Eliana - 15-10-2013 Biały heh RE: Jakim kolorem jest postać powyżej? - Skanda - 15-10-2013 Mogę przenieść temat do kosza? RE: Jakim kolorem jest postać powyżej? - Ares - 03-01-2014 Błękitno-szary Ragnar napisał(a):Mogę przenieść temat do kosza? Nom, chyba lepiej tak będzie :3 |