![]() |
Tereny Wolne - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: ![]() +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +---- Dział: +---- Wątek: Tereny Wolne (/showthread.php?tid=88) |
Tereny Wolne - Kovasa - 25-06-2012 Jak widać zaszła zmiana w terenach wolnych by nie zajmowały tyle miejsca. Ale bez obaw - wszystkie fora poszły tam jako subfora, a subfora tych fór, jak subsubfora xD Czyli, że wszystko jest na miejscu. Prosimy tematy zakładać w tych subforach i subsubforach, a nie w forach - tak jak na starym KL :) RE: Tereny Wolne - Felija - 25-06-2012 To tutaj można tworzyć subsubfora? Fajnie. ^^ RE: Tereny Wolne - Kovasa - 25-06-2012 No właśnie dlatego byłam za takim wyjściem w terenach wolnych :) Bo subsubfora można robić XD RE: Tereny Wolne - Shun - 25-06-2012 Subfora można robić i subfora w subforach itd. ogólnie, ciekawi wygląda takie drzewko w panelu xD RE: Tereny Wolne - Kovasa - 26-06-2012 Może zobaczmy jak daleko można zajść? XD RE: Tereny Wolne - Shun - 26-06-2012 To się baw, ja nie mam zamiaru xD |