Disney Komiks - Król Lew - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Filmy animowane (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=90) +---- Dział: Król Lew (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=91) +---- Wątek: Disney Komiks - Król Lew (/showthread.php?tid=889) |
Disney Komiks - Król Lew - Nit - 08-12-2013 Dzięki życzliwości Marjani stałem się posiadaczem tego oto komiksu. Przykładowe strony: [hide]Zeskanowałem go osobiście i możecie go dostać tu: http://goo.gl/znbo43 (transfer na mój koszt). ;)[/hide] RE: Disney Komiks - Król Lew - Akira - 08-12-2013 <Chce zobaczyć ukrytą treść.> RE: Disney Komiks - Król Lew - Nit - 08-12-2013 A nie widzisz? Myślałem że to co jest pod hide widzą wszyscy zarejestrowani. ;) Edit: Ok, teraz już wiem. ;) RE: Disney Komiks - Król Lew - Derion - 08-12-2013 A nie, tam jest napisane, że trzeba skomentować. Btw kojarzę, było to w kioskach kilka lat temu. RE: Disney Komiks - Król Lew - Nit - 08-12-2013 Zgadza się, było. A ja to wtedy przegapiłem. Zobaczyłem w kiosku, ale nie miałem kasy. Następnego dnia nie było. :C Ale jedna osoba oddała mi trochę fantów z KL i teraz go mam. \o/ |