![]() |
Merida Waleczna - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: ![]() +--- Dział: Filmy animowane (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=90) +---- Dział: Disney (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=93) +---- Wątek: Merida Waleczna (/showthread.php?tid=937) |
Merida Waleczna - Felija - 30-01-2014 Żeby nie spamić we Frozen. :'D Ari, tu możemy kontynuować. O włosach nie słyszałam, ale za to słyszałam, że ponoć Merida przechodziła przez trzech reżyserów, z których każdy miał swoją wizję filmu i próbował ją przepchnąć, przez co wyszła im taka składanka różnych koncepcji. RE: Merida Waleczna - Ariusz - 30-01-2014 Tak, tak było i to widać. A o włosach wiem od faceta co kiedyś przylaz do szkoły i nas o blenderze własnie uczył i rzekł jak to z meridą było. A to zlepianie różnych koncepcji widać jak na dłoni hmpf... a cała ta legenda i ten zuy misiek były strasznie niejasne i zdążyłam w ciągu filmu o tym zapomnieć. I ta wiedźma ugh... zupełnie nie trafiona w klimat i taka meeh, mdła |