Siostra Mani ~ i reszta - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +---- Dział: +---- Wątek: Siostra Mani ~ i reszta (/showthread.php?tid=966) |
Siostra Mani ~ i reszta - Manuela - 02-03-2014 *mały-duży edit Hej Mam dla Was do oddania konto Laji. Właścicielka zrezygnowała i zezwoliła na przekazanie go w dobre ręce :3 Laja jest siostrą Manueli, należy do LZ, a resztę znajdziecie w jej historii: https://pbf.krollew.pl/showthread.php?tid=132&offset=75 *Zalecane: historia Mani (na tej samej stronie) Konto Laji: Laja Możecie nieco zmodyfikować jej charakter w praktyce, ale nie nastawienie oraz uczucia do nieżyjącej już matki. *Inne rodzeństwo Mani Postacie do własnego wykreowania, od początku do końca, byleby historia była w miarę dopasowana. No i głównym założeniem jest, aby miały ok. 2óch lat. Ale jestem otwarta na wszelkie inne propozycje i wariacje na temat. Chętnie udzielę pomocy we wszystkich sferach tego zagadnienia, dotyczących postaci i wszystkimi aspektami z nimi związanymi. :) Zainteresowanych zapraszam na PW do Mani :) RE: Siostra Mani ~ i reszta - Derion - 04-05-2014 Podbijam. Bo. Ej. Kto nie chce mieć za szwagra Deriona, co? =w= RE: Siostra Mani ~ i reszta - Khayaal - 04-05-2014 ile Ty masz tych romansów nawiązanych, Derion...? RE: Siostra Mani ~ i reszta - Maya - 04-05-2014 Maniu, ja bym mógł coś rozkminić, jeśli chcesz. RE: Siostra Mani ~ i reszta - Shyeiro - 05-05-2014 Ewentualnie możemy jakos spokrewnic Shyeiro z Mania, on nie znał swoich rodziców. Wiec jezeli byś chciała, to mozna cos pomyśleć, hmmm? |