Hewiaste Paćkaje - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Wszystko we wszystkim (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=3) +---- Dział: Nasza twórczość (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=99) +---- Wątek: Hewiaste Paćkaje (/showthread.php?tid=249) |
Hewiaste Paćkaje - Hewa - 30-06-2012 Postanowiłam, że tym razem będę bardziej aktualnie prowadzić tutaj moją ,,galerię''. Nie będę Wam tu dawać moich starych bazgrołów, jak ktoś chce, to może sobie zobaczyć tutaj: Chotara A, że mi się teraz po drugiej w nocy potwornie nudzi, dam Wam tutaj pierwszą, nieskonczoną jeszcze rzecz. Jak widać postać już skończona, a jeszcze tło zostało. To juutro. A jakby coś to komisz dla Twitterlu z DeviantArta. Jeśli chcecie, to mogę Wam podsyłać różne szkice, bo mam tego całą masę. Jutro wezmę aparat i porobię zdjęcia niektórych. RE: Hewiaste Paćkaje - Inn - 05-07-2012 Ostatnio coś się nie mogłam za tego komisza zabrać, ale dzisiaj posunęłam się naprzód. W sumie to myślałam, żeby dać już skończoną wersję, ale trudno, pomęczę was Vip'ami xd Jak widać dodałam trochę kolorów tych takich głównych, pozaznaczałam mniej więcej drzewa, zrobiłam skałę, na której leży lwica i zaczęłam robić trawę. Skałę poprawię na końcu, a jutro, jak będę mogła to zrobię drzewa, potem skończę trawę, a potem już nie wiem XD Mam masę szkiców, jak już pisałam. Porobiłam już wszystkim zdjęcia, więc jest jakaś szansa, że je niedługo wstawię. Planuję zrobić taki duży dump, a co. RE: Hewiaste Paćkaje - Moran - 05-07-2012 Ja pierdutnę, ale to ładne :D Styl ci się trochę zmienił, na lepsze, oczywiście. Te kudłate uszka są przełądne. RE: Hewiaste Paćkaje - Inn - 06-07-2012 Jej, dziękuję Ci :D Lubię robić postaci, ale tła to katorga. Ale może kiedyś i to opanuję, muszę tylko częściej je robić. A tak w ogóle to daję Wam tego skończoną wersję: W sumie to muszę przyznać, że mi się podoba :D Jak na mnie to nieźle wyszło. Tą skałę to średnio poprawiałam, bo jak zaczęłam udziwniać to głupio wyglądało. RE: Hewiaste Paćkaje - Destiny - 06-07-2012 Wow *o* Tło... należy Ci się za nie Rafaello, bo mi aż brakuje słów :D Zaaazdroszczę Ciii! :) Muszę sb u Ciebie commissa wziąć :P RE: Hewiaste Paćkaje - Padme - 15-07-2012 Puchate łapki i uszka są śliczne *.* Ogólnie postać wyszła Ci świetnie, jak i tło, do którego nawet nie zamierzam się zabrać. RE: Hewiaste Paćkaje - Silver - 21-07-2012 Wooah.. NAJS ŁORK <clap> RE: Hewiaste Paćkaje - Inn - 22-07-2012 Jej, dziękuję Wam wszystkim :D Wiele znaczą dla mnie takie komentarze, dobrze wiedzieć, że moje wypociny się podobają :D No to może dam kolejnego takiego Vipa. Znowu komisz, tym razem dla Unimatrix-one. I znowu zostało mi najgorsze - tło. RE: Hewiaste Paćkaje - Jarema - 22-07-2012 Ojejku, to jest śliczne :3 Kurka, chyba też zacznę wrzucać wipy. Twoje są niesamowite, chociaż nieskończone. RE: Hewiaste Paćkaje - Shadarn - 23-07-2012 Wygląda to trochę jak scena z Zakochanego Wilczka lecz inna postać :D RE: Hewiaste Paćkaje - Kami - 23-07-2012 YYYY ononono ma penisa na plecach :O do tego seledynowego 8D Test Rorschacha zdany na pałę z plusem ;3 RE: Hewiaste Paćkaje - Bjorn - 23-07-2012 Kami... po raz trzeci... wyjdź... Teraz i ja widzę tego penisa ;_; RE: Hewiaste Paćkaje - Kami - 23-07-2012 za 20 min wyjdę 8] RE: Hewiaste Paćkaje - Venety - 23-07-2012 Kami napisał(a):YYYY ononono ma penisa na plecach :O do tego seledynowego 8D JEBŁAM O: Ale praca i tak fajna, o. RE: Hewiaste Paćkaje - Padme - 23-07-2012 Oooo widze go ^^ |