Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
![]() Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Hewa Duch ![]() Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5 lat Znamiona:0/0 Liczba postów:395 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 73 Zręczność: 81 Spostrzegawczość: 78 Doświadczenie: 26 |
30-06-2012, 03:27
Prawa autorskie: ~Chotara, tło - sabrinaelisabeth
Postanowiłam, że tym razem będę bardziej aktualnie prowadzić tutaj moją ,,galerię''.
Nie będę Wam tu dawać moich starych bazgrołów, jak ktoś chce, to może sobie zobaczyć tutaj: Chotara A, że mi się teraz po drugiej w nocy potwornie nudzi, dam Wam tutaj pierwszą, nieskonczoną jeszcze rzecz. ![]() Jak widać postać już skończona, a jeszcze tło zostało. To juutro. A jakby coś to komisz dla Twitterlu z DeviantArta. Jeśli chcecie, to mogę Wam podsyłać różne szkice, bo mam tego całą masę. Jutro wezmę aparat i porobię zdjęcia niektórych. |
|||
|
Inn Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Dorosła Tytuł fabularny:Strażnik Liczba postów:892 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 80 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 60 Doświadczenie: 59 |
05-07-2012, 01:09
Prawa autorskie: ~Malaika4
Ostatnio coś się nie mogłam za tego komisza zabrać, ale dzisiaj posunęłam się naprzód. W sumie to myślałam, żeby dać już skończoną wersję, ale trudno, pomęczę was Vip'ami xd
![]() Jak widać dodałam trochę kolorów tych takich głównych, pozaznaczałam mniej więcej drzewa, zrobiłam skałę, na której leży lwica i zaczęłam robić trawę. Skałę poprawię na końcu, a jutro, jak będę mogła to zrobię drzewa, potem skończę trawę, a potem już nie wiem XD Mam masę szkiców, jak już pisałam. Porobiłam już wszystkim zdjęcia, więc jest jakaś szansa, że je niedługo wstawię. Planuję zrobić taki duży dump, a co. ![]() |
|||
|
Moran Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:2 lata i 8 miesięcy Liczba postów:899 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Siła: 88 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 73 Doświadczenie: 29 |
05-07-2012, 13:20
Prawa autorskie: avatar: MadKakerlaken, edit by Ragous/sygnatura: Disney, edit by MadKakerlaken
Ja pierdutnę, ale to ładne :D Styl ci się trochę zmienił, na lepsze, oczywiście. Te kudłate uszka są przełądne.
[center]
![]() Karta Postaci | Karta Postaci na CharaHub (ang.) | Moje przedstawienia Morana | Moran oczami innych | Głos Kudłacza |
|||
|
Inn Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Dorosła Tytuł fabularny:Strażnik Liczba postów:892 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
06-07-2012, 01:42
Jej, dziękuję Ci :D Lubię robić postaci, ale tła to katorga. Ale może kiedyś i to opanuję, muszę tylko częściej je robić.
A tak w ogóle to daję Wam tego skończoną wersję: ![]() W sumie to muszę przyznać, że mi się podoba :D Jak na mnie to nieźle wyszło. Tą skałę to średnio poprawiałam, bo jak zaczęłam udziwniać to głupio wyglądało. ![]() |
|||
|
Destiny Gość |
06-07-2012, 10:35
Wow *o* Tło... należy Ci się za nie Rafaello, bo mi aż brakuje słów :D Zaaazdroszczę Ciii! :)
Muszę sb u Ciebie commissa wziąć :P |
|||
|
Padme Gość |
15-07-2012, 23:34
Puchate łapki i uszka są śliczne *.*
Ogólnie postać wyszła Ci świetnie, jak i tło, do którego nawet nie zamierzam się zabrać. |
|||
|
22-07-2012, 00:09
Jej, dziękuję Wam wszystkim :D Wiele znaczą dla mnie takie komentarze, dobrze wiedzieć, że moje wypociny się podobają :D
No to może dam kolejnego takiego Vipa. Znowu komisz, tym razem dla Unimatrix-one. ![]() I znowu zostało mi najgorsze - tło. ![]() |
|||
|
Jarema Gość |
22-07-2012, 00:10
Ojejku, to jest śliczne :3 Kurka, chyba też zacznę wrzucać wipy. Twoje są niesamowite, chociaż nieskończone.
|
|||
|
Shadarn Gość |
23-07-2012, 12:03
Wygląda to trochę jak scena z Zakochanego Wilczka lecz inna postać :D
|
|||
|
Kami Kanibal | Abajifo ![]() Gatunek:Panthera spelaea+ Płeć:Samica Wiek:Antyk Znamiona:5/5_{1} Tytuł fabularny:Znachor Zezwolenia:Cechy Panthera spelaea 500kg/ 350cm(bez ogona) / Postać Specjalna Liczba postów:1,637 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 80
Siła: 95 Zręczność: 80 Spostrzegawczość: 74 Doświadczenie: 15 |
23-07-2012, 14:53
Prawa autorskie: ~KamiLionheart/ *jollyjack/ bethesda
Tytuł pozafabularny: VIP
YYYY ononono ma penisa na plecach :O do tego seledynowego 8D
Test Rorschacha zdany na pałę z plusem ;3
My Lioden Den
~X~ A co jeśli życie jest zbyt krótkie, by poddać się mądrości milczenia? ![]() ![]() MÓJ GŁOS! Twój koszma Moje Rozmiary ![]() |
|||
|
Bjorn Gość |
23-07-2012, 16:06
Kami... po raz trzeci... wyjdź...
Teraz i ja widzę tego penisa ;_; |
|||
|
Kami Kanibal | Abajifo ![]() Gatunek:Panthera spelaea+ Płeć:Samica Wiek:Antyk Znamiona:5/5_{1} Tytuł fabularny:Znachor Zezwolenia:Cechy Panthera spelaea 500kg/ 350cm(bez ogona) / Postać Specjalna Liczba postów:1,637 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 80
Siła: 95 Zręczność: 80 Spostrzegawczość: 74 Doświadczenie: 15 |
23-07-2012, 18:45
za 20 min wyjdę 8]
My Lioden Den
~X~ A co jeśli życie jest zbyt krótkie, by poddać się mądrości milczenia? ![]() ![]() MÓJ GŁOS! Twój koszma Moje Rozmiary ![]() |
|||
|
Venety Rekrut ![]() Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Liczba postów:1,177 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 72 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 69 Doświadczenie: 105 |
23-07-2012, 19:11
Prawa autorskie: Bjorn | BaxiaArt
Tytuł pozafabularny: Administrator / Pomoc Techniczna Kami napisał(a):YYYY ononono ma penisa na plecach :O do tego seledynowego 8D JEBŁAM O: Ale praca i tak fajna, o. |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości