![]() |
Osoba pode mną - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: ![]() +--- Dział: Gry forumowe (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=101) +--- Wątek: Osoba pode mną (/showthread.php?tid=272) |
RE: Osoba pode mną - Moran - 31-10-2012 Ojtam ojtam. Nie, nie jestem Yaal, która nie dopisała nam kolejnego "OPM" D: Osoba pode mną umówiła się na randkę przez internet. RE: Osoba pode mną - Padme - 31-10-2012 Nie, nigdy i przenigdy. Osoba Pode Mną śledzi związek Pad i Morona c: RE: Osoba pode mną - Machafuko - 31-10-2012 Nie :P I tak wiem... mea culpa maxima. Osoba pode mną nie lubi rowerów. RE: Osoba pode mną - Moran - 31-10-2012 Lubię, mogę na nich jeździć. Wkurwiają mnie, kiedy jadę moją kochaną L-ką i przy przejeździe zapominam się obejrzeć, czy przynajmniej jakiś nie jedzie ścieżką rowerową. Brr. Teraz się już nauczyłam. Osoba pode mną lubi "warzywka na patelnię" ^^ RE: Osoba pode mną - Padme - 31-10-2012 Oj lubi ^^ Osoba pode mną jest agnostykiem RE: Osoba pode mną - Moran - 31-10-2012 Nie. Osoba pode mną przebrała się dzisiaj na Halloween. RE: Osoba pode mną - Padme - 31-10-2012 Nie miałam w co :c Osoba pode mną jadła niedawno czypsy ;3 RE: Osoba pode mną - Moran - 31-10-2012 Tak. Ale cii, rodzice nic nie wiedzą! Osoba pode mną ma w pokoju nożyczki. RE: Osoba pode mną - Padme - 31-10-2012 Niebezpieczne narzędzie zdala od mego pola widzenia C: Gdzieś są. Osoba pode mną żydzi dzieciakom cukierków na halloween RE: Osoba pode mną - Machafuko - 31-10-2012 Jakie Halloween? U nas się przecież Dziady obchodzi xD A tak wracając do pytanie, to w moim mieście się tego święta nie obchodzi, więc nie mam komu żydzić... a szkoda. Osoba pode mną lubi zespól Queen. RE: Osoba pode mną - Moran - 31-10-2012 Żadne nie przyszło, więc niech się wypchają. :< Poza tym, i tak w domu żadnych nie mam xD Osoba pode mną ma coś ustawione na głośnikach od komputera. RE: Osoba pode mną - Padme - 31-10-2012 Nie mam głośników ;_; Osoba pode mną ma pozamykane wszystkie okna. RE: Osoba pode mną - Machafuko - 03-11-2012 Zgadłaś. Osoba pode mną nie pójdzie w poniedziałek do szkoły. RE: Osoba pode mną - Kerra - 03-11-2012 Oj, chyba tak. Mam wrażenie, że łapie mnie gorączka. Osoba Pode Mną twierdzi, że koty domowe to zuo wcielone. RE: Osoba pode mną - Machafuko - 05-11-2012 Może nie tyle zuo, ale koty są genetycznie obciążone wrednym charakterem... Choć nie wszystkie :P Osoba pode mną uważa, że szczury nie są takie straszne. |