Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Jua Gość |
11-07-2012, 15:32
Ta gra polega na tym że piszemy np. OPM ma psa no to zaczynamy!
OPM ma iphona |
|||
|
Bjorn Gość |
11-07-2012, 15:43
Czemu Ty nie używasz dużych liter na początku zdania i nazw tematów...
Nie mam Osoba pode mną tnie się/cięła. |
|||
|
Bjorn Gość |
11-07-2012, 15:53
Nie trzeba być psychopatą żeby się ciąć c:
Koty są wredne, nie mam. Osoba pode mną nie lubi dubstepu. |
|||
|
Moran Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:2 lata i 8 miesięcy Liczba postów:899 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 88 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 73 Doświadczenie: 29 |
11-07-2012, 15:57
Prawa autorskie: avatar: MadKakerlaken, edit by Ragous/sygnatura: Disney, edit by MadKakerlaken
Nie, nie lubię.
Osoba pode mną ma deviantARTa.
[center]
Karta Postaci | Karta Postaci na CharaHub (ang.) | Moje przedstawienia Morana | Moran oczami innych | Głos Kudłacza |
|||
|
Bjorn Gość |
11-07-2012, 16:01
Prawa autorskie: avatar: MadKakerlaken, edit by Ragous/sygnatura: Disney, edit by MadKakerlaken
No ba, bez tego jak bez ręki.
Osoba pode mną ma... eee... hm dywan w pokoju. |
|||
|
Moran Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:2 lata i 8 miesięcy Liczba postów:899 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
11-07-2012, 16:09
Posiadam takowy xD
Osoba pode mną gra na FeralHeart.
[center]
Karta Postaci | Karta Postaci na CharaHub (ang.) | Moje przedstawienia Morana | Moran oczami innych | Głos Kudłacza |
|||
|
Jua Gość |
11-07-2012, 16:19
Nie
OPM ma dziewczynę/chłopaka |
|||
|
Bjorn Gość |
11-07-2012, 16:29
nie. I t... jestem nieszczęśliwa.
Osoba pode mną ma smartfona |
|||
|
11-07-2012, 16:37
Tak, niestety. Wolałam mojego Cookie'go ;__;
Osoba pode mną ma w mieście Ikeę.
[center]
|||
|
Jua Gość |
11-07-2012, 16:41
Nie, mieszkam w małej miejscowości.
OPM jest nastolatkiem |
|||
|
Bjorn Gość |
11-07-2012, 17:16
Jeszcze tak.
Osoba pode mną nie wie co to Tabaluga. |
|||
|
Jua Gość |
11-07-2012, 17:27
Nie wiem
OPM ma ospę |
|||
|
Bjorn Gość |
11-07-2012, 17:30
Z 10 lat temu miałam. I nie zamierzam znowu przez to przechodzić xp
Osoba pode mną jest 4w5 |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości