![]() |
Dorosłe dzieciaki Hewy(postaci w całości do wykreowania) - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: ![]() +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +---- Dział: +---- Wątek: Dorosłe dzieciaki Hewy(postaci w całości do wykreowania) (/showthread.php?tid=1283) Strony:
1
2
|
RE: Dorosłe dzieciaki Hewy(postaci w całości do wykreowania) - Völundr - 02-09-2015 ojej jak romantycznie i słodko się tutaj zrobiło <3 RE: Dorosłe dzieciaki Hewy(postaci w całości do wykreowania) - Sadism - 02-09-2015 Cicho Kalani. Bo wyjdzie że z Cavuma kochaś a nie emo. :P Ty lepiej Volem idź zagryźć jakiegoś serwala czy coś. Nadal uważam że jest on większym świrem od Kituko, skoro za obrażanie księżyca zagryza innych xD RE: Dorosłe dzieciaki Hewy(postaci w całości do wykreowania) - Damaja - 02-09-2015 Za dziecka emo, za dorosłego romantyk xD Romantycy się zabijali z nieszczęśliwej miłości, także tego, prawie jak emo. No, tak ma być, w końcu ma być zagrożeniem dla innych stad, nie? //koniec offtopa z mojej strony RE: Dorosłe dzieciaki Hewy(postaci w całości do wykreowania) - Chaiyali - 03-09-2015 A co, Cavum nie gustuje w starszych? c: Okej, żeby nie robić mu w takim razie przykrości, mogłabym założyć konto z nową postacią, ewentualnie wygląd byłby do obgadania bo nie jestem do końca pewna jak Ty to widzisz. RE: Dorosłe dzieciaki Hewy(postaci w całości do wykreowania) - Sadism - 03-09-2015 Cavum jest wdzięczny. A raczej starsze nie gustują w młodszych. Zresztą zbyt duża różnica wieku nigdy dobra nie jest ;p Koniec offtopu ode mnie. :3 RE: Dorosłe dzieciaki Hewy(postaci w całości do wykreowania) - Chawa - 03-09-2015 Ile emocji w moim wątku XD Dla mnie nowa postać też może być, mi to obojętne :D W takim razie najlepiej będzie, jak resztę omówimy na PW ^^ -- W takim razie jest jeszcze Eyre do oddania TUTAJ oraz jeszcze jedna postać do wykreowania. Niby samiec, ale tak sobie pomyślałam, że tej postaci praktycznie nie było na fabule, więc jak ktoś bardzo będzie chciał, to może być i samica xd Tak więc płeć dowolna! RE: Dorosłe dzieciaki Hewy(postaci w całości do wykreowania) - Alayike - 03-09-2015 Zachęcam gorąco, szczególnie że nowa postać nie tylko będzie bratem/siostrą, ale i wujkiem/ciocią! :D RE: Dorosłe dzieciaki Hewy(postaci w całości do wykreowania) - Mvua - 06-09-2015 Okej, to macie jeszcze jedną siostrę zgodnie z obietnicą. :) RE: Dorosłe dzieciaki Hewy(postaci w całości do wykreowania) - Inn - 11-12-2015 Temat zamykam, bo wróciła Alida, więc mamy komplecik :3 |