Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
![]() Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Chawa Samotnik ![]() Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Młody Dorosły Liczba postów:205 Dołączył:Kwi 2014 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 65 Zręczność: 70 Spostrzegawczość: 75 Doświadczenie: 40 |
19-07-2015, 12:15
Prawa autorskie: av: Fileera & FKpl; syg: Nharlie
Szukam chętnych użytkowników do wcielenia się w potomstwo mojej byłej (zmarłej już) postaci, Hewy.
Są to jeszcze:1 samiec i 1 samiczka w wieku 3 lat. Rodzina: Hewa(*) i Sharubu(*) - rodzice, Alayike - siostra, Chawa - przyrodnia siostra. Tak więc będziecie mieli Alayike i Chawę na fabule. Od siebie mogę zaoferować wątki Chawą, jestem pewna, że Alay też by chciała poznać swoje rodzeństwo po latach :) Są to bliźniaki Alay, dlatego wiek jest taki sam, jak u niej. Postaci są do całkowitego wykreowania. Urodzili się na LZ, jak trochę podrośli, gdzieś poznikali xd Charakter, wygląd, imię i historia po zniknięciu należy do was. Poprzedni użytkownicy bardzo krótko nimi pograli, dlatego wolałabym, aby to były zupełnie nowe postaci. Dlatego daję Wam kompletną dowolność xd Możecie z nimi zrobić co chcecie, dołączyć do którego stada chcecie, nic nie narzucam. Tym, którzy wezmą te postaci mogę pokolorować linearty, żeby coś było na ava i podpis. Zainteresowanych proszę o napisanie w tym temacie, wysłanie Prywatnej Wiadomości do któregokolwiek z moich kont (Chawa lub Inn chyba najwygodniej) albo przez GG: 40486252. Jeśli macie jakiekolwiek pytania, to też piszcie, nie chciałam tu pisać wszystkiego, żeby jakiś esej nie wyszedł, dlatego z chęcią na nie odpowiem :D Zapraszam do zgłaszania się, temat jest wiecznie aktualny ^^ edit: 1 lwica zajęta przez Taal, wciąż szukam chętnych na 2 samców i jeszcze jedną samicę ^^ edit 2: Eyre do oddania TUTAJ, 1 samiec wzięty przez Neskę, pozostały: 1 samiec i 1 samica. ![]() |
|||
|
Amani Konto zawieszone Gatunek:Lwica Płeć:Samica Wiek:4 lata Tytuł fabularny:Strażnik Liczba postów:403 Dołączył:Sty 2015 STATYSTYKI
Siła: 68 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 74 Doświadczenie: 84 |
19-07-2015, 17:03
Prawa autorskie: Ssaku
Jeżeli fel zgodzi się na moje 4 konto to mogę zaoferować Kasilla :D
|
|||
|
Chawa Samotnik ![]() Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Młody Dorosły Liczba postów:205 Dołączył:Kwi 2014 STATYSTYKI
23-07-2015, 20:24
Z tym, że to nie może być lew z Tsavo. Zarówno Hewa, jak i Sharubu byli zwyczajnymi lwami ^^'
I napisałam, że wygląd mi jest obojętny, ale w sumie to wolałabym, aby te postaci miały bardziej naturalne umaszczenie. Jakieś beżowe, kremowe, pomarańczowe, poprzez brązy jak najbardziej. W sumie to od boleści albinos też mógłby być, a jak czarny, to też raczej taki bardziej cały czarny. W Kasillu średnio mi pasują te cętki, jak też i rażący kolor grzywy ^^; ![]() |
|||
|
Xis Konto zawieszone Gatunek:Lampart - Czarna pantera Płeć:Samica Wiek:3 lata Liczba postów:105 Dołączył:Lip 2015 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: 68 Zręczność: 74 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 35 |
23-07-2015, 21:15
Prawa autorskie: Visa
U mnie tak samo: jeśli byłaby możliwość 4 postaci, to chętnie. Wszystkie 3 nagle mi stoją w fabule :<
|
|||
|
23-07-2015, 22:05
Xis, ten temat zapewne będzie dłuuuuuugo aktualny, więc gdybyś kiedy dostała zgodę na 4-tą postać i dalej była chętna, to zapraszam :D
Ogólnie to ten temat jest aktualny, póki nie znajdę chętnych na wszystkie 4 postaci, a nie sądzę, aby duży ruch tutaj był, większość osób woli brać młode, niż dorosłe postaci. ![]() |
|||
|
Xis Konto zawieszone Gatunek:Lampart - Czarna pantera Płeć:Samica Wiek:3 lata Liczba postów:105 Dołączył:Lip 2015 STATYSTYKI
Siła: 68 Zręczność: 74 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 35 |
23-07-2015, 22:07
Prawa autorskie: Visa
Młode szybko rosną, więc to jest ich wada, ale tak - można od początku kształtować charakter. Nie mniej jednak jak tylko nadarzy się okazja, to dam znać ;)
|
|||
|
Taal Samotnik ![]() Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Młoda Dorosła Towarzysz:Dudek Liczba postów:231 Dołączył:Cze 2015 STATYSTYKI
Siła: 70 Zręczność: 80 Spostrzegawczość: 61 Doświadczenie: 10 |
26-07-2015, 22:47
Prawa autorskie: Lineart - Red-Cayenne | Cała reszta - Skadim; Mała Taal - ciocia Vult :3
Daję znać, rezerwuję jedną samicę o imieniu Eyre :3
|
|||
|
Inn Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Dorosła Tytuł fabularny:Strażnik Liczba postów:892 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 80 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 60 Doświadczenie: 59 |
26-07-2015, 22:54
Prawa autorskie: ~Malaika4
O kurcze, ale super :D To ja do Ciebie na PW napiszę ze wszystkim, w każdym razie już masz tę postać ^^
![]() |
|||
|
Venety Rekrut ![]() Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Liczba postów:1,177 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 72 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 69 Doświadczenie: 105 |
30-07-2015, 14:22
Prawa autorskie: Bjorn | BaxiaArt
Tytuł pozafabularny: Administrator / Pomoc Techniczna
Takie pytanie, postać Taal wskoczyła zamiast kogo? Nie powiem, przydałoby się drzewko uaktualnić.
|
|||
|
Inn Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Dorosła Tytuł fabularny:Strażnik Liczba postów:892 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 80 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 60 Doświadczenie: 59 |
30-07-2015, 23:41
Prawa autorskie: ~Malaika4
Właśnie też się nad tym zastanawiałam xd Ja już tam ją podmienię jak coś i myślę, że wskoczy na miejsce Alidy, bo to ona najmniej pisała spośród sióstr.
![]() |
|||
|
Neska Konto zawieszone Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:koło 3 lat Liczba postów:75 Dołączył:Wrz 2015 STATYSTYKI
Siła: 68 Zręczność: 84 Spostrzegawczość: 58 Doświadczenie: 20 |
02-09-2015, 16:28
Prawa autorskie: ja
Tytuł pozafabularny: VIP
(tak żeby było wiadomo- poszło pw na Chawe)
![]() |
|||
|
02-09-2015, 22:04
Aktualizacja tematu:
Neska został synem Hewy i Sharubu. Eyre jest do oddania tutaj -> LINK Tak więc teraz chętni na potomstwo Hewy i Sharubu za rodzeństwo będą mieć Alayike, Eyre i przyrodnią siostrę Chawę. Wciąż pozostał 1 samiec i 1 samica (i Eyre do oddania), więc dalej zapraszam chętnych, jak coś to mogę pomóc z wyglądem. ![]() |
|||
|
Chaiyali Konto zawieszone Gatunek:Lwica Płeć:Samica Wiek:2 lata Liczba postów:47 Dołączył:Sie 2015 STATYSTYKI
Siła: 64 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 71 Doświadczenie: 10 |
02-09-2015, 23:01
Prawa autorskie: Lineart - Nine Neck -Fur, Inkhling
Zgłosiłabym się z postacią Chai, lub ewentualnie z nową jeśli byłabyś zainteresowana.
|
|||
|
02-09-2015, 23:16
Jasne, mi to pasuje :D Chai też mi odpowiada, o ile nie przeszkadza Ci to, że musiałabyś zmienić nieco jej historię (potomstwo Hewy urodziło się na Lwiej Ziemi) i to, że musiałabyś zwiększyć wiek do 3 lat.
![]() |
|||
|
Sadism Prekursor | Konto zawieszone Gatunek:Żmija sykliwa Płeć:Samiec Wiek:5 lat 3 miesiące Liczba postów:794 Dołączył:Mar 2015 STATYSTYKI
Siła: 17 Zręczność: 79 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 43 |
02-09-2015, 23:25
Prawa autorskie: Cyt. Ja Avek. by Eidel
Chai, jak zwiększysz wiek to Cavum będzie zawiedziony, "smuteg bardzo" bo się mu podobasz. Także chciałem cię tylko o tym poinformować ;)
Wróciłem na prochy tego co niegdyś stworzyłem.
Dziś we mnie wątpią jak na samym początku. Dziś znowu ich zaskoczę. GŁOS Temat muzyczny Sadisma ![]() |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości