Płonąca familia!! - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +---- Dział: +---- Wątek: Płonąca familia!! (/showthread.php?tid=1403) Strony:
1
2
|
RE: Płonąca familia!! - Belial - 30-09-2015 Jedyny obrazek Windu znajdziesz na drzewie geneaologicznym KL xD Nie miał pełnej grzywy, tylko na łbie i sięgała połowy grzbietu...dodatkowo była mocno nastroszona jak u Goku z DB xd Na grzbiecie miał pręgi, a na przednich łapach miał czarne ,,rajstopy'', które sięgały mu od łokci do łap A w jakim wieku by ci on odpowiadał? RE: Płonąca familia!! - Talvedu'ul - 30-09-2015 łap takie coś http://orig06.deviantart.net/b7f3/f/2015/273/0/e/www_by_paranoii-d9bfotm.png na dobry początek co do wieku to jest mi to zupełnie obojętne, na poczatku powiedziałeś 6 miesięczne lwiątko i w sumie narysowałam go tak żeby na młodzika wyglądał :d RE: Płonąca familia!! - Belial - 30-09-2015 W sumie to lepiej byłoby gdyby miał te 1,5 roku...lepiej by to pasowało xp RE: Płonąca familia!! - Talvedu'ul - 30-09-2015 a niech ma i tyle :D RE: Płonąca familia!! - Belial - 01-10-2015 Już sam nie wiem XP. Weź mi na pw napisz jakie wątki planujesz itd. Bo wiek mojej postaci od tego zależy |