Event - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +--- Wątek: Event (/showthread.php?tid=1459) |
RE: Event - Machafuko - 12-10-2015 Tytuł do wyboru, oczywiście propozycja takiego tytułu musi być zaakceptowana przez adminów, żeby za dużego śmieszkizmu nie było. RE: Event - Chawa - 12-10-2015 Ja uważam, że to byłby fajny pomysł, jakby zrobić takie święta :D Z choinką, Mikołajem, prezentami, jedzeniem i w ogóle ;o Ogólnie to naprawdę ktoś czułby się urażony za takie coś? Przecież Mikołajowi, choince i wypasionym prezentom pod choinką czy w skarpecie daleko do tradycji chrześcijańskiej :| RE: Event - Cavum - 12-10-2015 Inn ja tam nwm czy daleko, ale na pewno nie jest to "kłucie" krzyżem w oczy. Ja jestem za. RE: Event - Venety - 12-10-2015 Nic fabularnego ani pozafabularnego nie mam. Ale mam pomysł na pewien "event" pozaforumowy, tak tutaj wspomnę na marginesie. Nie chcę się teraz tu rozpisywać, mogę powiedzieć, o co konkretniej mi chodzi na gg/skype/pw. RE: Event - Felija - 12-10-2015 No okej, jak tak to teraz czytam, to dochodzę do wniosku, że rzeczywiście da się zrobić neutralną Wigilię. Może być. :3 Tylko nooo wtedy wracamy do koncepcji ludzi, zamiana na zwierzaczki innym razem, hm? Teraz mi się przypomina, że kiedyś jeszcze był pomysł, żeby zrobić event na zasadzie grania swoimi postaciami, ale z odwróconymi płciami. Kiedyś bym chciała wykorzystać i ten motyw. :'D Loteria - ok, ale te pdki mi się nie widzą. Serio no. One powinny być za fabułę. Opale, tytuły - to okej, może być. Może być nawet tymczasowa zmiana kolorku (kto pamięta różowego Fuko? :3) i/lub rangi na jakąś własną. Aaa gdyby ktoś chciał "zafundować" jakąś fajną nagrodę główną loterii - np, headshota - to też by było miło. :D RE: Event - Vult - 13-10-2015 Łooo święta, tak tak tak jak najbardziej za. (Uwielbiam magię świąt, bardziej niż własne urodziny.) Nawet same przygotowania do wieczerzy. ubieranie choinki, pakowanie prezentów. Jak najbardziej ^^ (Nie jestem wierząca i nie widzę problemu obchodzenia tej uroczystości, bardziej pod kątem spędzenia czasu z rodziną niż chrześcijańskim.) Tylko czemu w formie ludzkiej? Myr zarzucił fajnym pomysłem by było to anthro. Daje takie same możliwości co człowiek a jednocześnie jest się swoim gatunkiem (: Tylko w jakim terminie byłby to event? Trzeba się liczyć też z tym, że niektórzy wyjeżdżają na święta do rodzin. RE: Event - Kami - 13-10-2015 Zupełnie za darmola to te PDki by nie były przecież, losowanie odbywałoby się wśród postaci aktywnie biorących udział w fabule/ewencie :D dodatkowa zachęta do czynnego udziału, a nie tylko pokazywaniu się. Jestem za świętami na marginesie, ale może osobny dział do tego w ogóle zrobimy? Wiecie żeby wszyscy na raz nie kisneli w jednym temacie xD Ja tam nie mam problemu w graniu ludzmi, mogą to tez byc antrosy i kemonomimi :3 Sylvester jest fajny, ale wiecie xD raczej mnie nie bedzie XDDD RE: Event - Felija - 13-10-2015 Um... Osobiscie nie przepadam za anthro, ale jeśli większość będzie za, to może być. Tylko anthro wąż byłby creepy. xp Ok, na losowanie pdkow wśród postaci biorących udział w evencie jestem w stanie się zgodzić. Na ogół eventy sylwestrowe odbywały się w weekend pomiędzy Bożym Narodzeniem a Sylwestrem. Tylko ze w tym roku zaszloby to na Boże Narodzenie, więc może lepiej np. 27-29 (niedziela-wtorek)? Kami, no raczej w samego sylwestra mało kto będzie siedział na forum, choć nie powiem, zdarzali się tacy. ;p RE: Event - Vult - 13-10-2015 Gady anthro wcale nie muszą być creepy Ten z drugiego obrazka jest nawet całkiem seksowny :D RE: Event - Felija - 13-10-2015 Z której strony on jest seksowny? Jest creepy, jak mówię. xd RE: Event - Sadism - 13-10-2015 Wcale nie creepy. Sa super :D Creepy to są antro futrzaki pfe RE: Event - Felija - 13-10-2015 A już myślałam, że zgodzisz się z Vult co do seksowności tegoż anthro-węża. xd RE: Event - Samiya - 13-10-2015 Czy anthro wąż będzie miał ręce? xD RE: Event - Myr - 13-10-2015 może mieć a czemu nie? xp RE: Event - Samiya - 13-10-2015 Bo węże nie mają kończyn :< |