Król Lew PBF
Gdzieś wśród traw.. - Wersja do druku

+- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl)
+-- Dział: Tereny wolne (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=65)
+--- Dział: Na marginesie (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=85)
+---- Dział: Wątki zakończone (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=89)
+---- Wątek: Gdzieś wśród traw.. (/showthread.php?tid=1800)

Strony: 1 2

RE: Gdzieś wśród traw.. - Kiu - 12-04-2016

-Wąż znachor- Tak to brzmiało dość ciekawie- Znal tylko Laję, ale ona należy do stada, a to stado nie toleruje nikogo na swych terenach, kto nie jest jednym z nich- Tak przynajmniej słyszałam. Będę musiała się kiedyś o tym przekonać.
-wiem, ze jest ratela, Kahawa..- Czy tak się zwała? Chyba tak- No jakoś tak, nie spotkałam jej jednak nigdy- To tylko były o niej słuchy nic poza tym.

RE: Gdzieś wśród traw.. - Sunkeyru - 14-04-2016

Gad zastanowił się na chwilę nad wymienionymi imionami. Cóż widać ta cała Laja i jej stado to banda idiotów skoro nie lubią nie-swoich. Na pysku Sunkeyru było widać teraz oburzenie a i jego głos mówił sam za siebie
- Idiotyczne idiomy....sss...muszę sobie kiedyś odwiedzić te stada. Co to za głupota aby nie dzielić sssię dobrem natury i zagarniać wsszystko jak ham
Teraz był pochłonięty myślami w których dyskutował sam ze sobą i na chwilę zapomniał o Gadułce która stala obok niego.

RE: Gdzieś wśród traw.. - Kiu - 14-04-2016

-Nie wiem ale tak jest, Laja pomoże każdemu ale wątpię aby stado było z tego powodu zadowolone- Sam Laja wolałabym nie wchodziła nawet w odwiedziny do niej. To trochę smutne, tym bardziej, że czasem granice można przejść nieświadomie.
-Ja również chciałbym nauczyć się jak być znachorem- Za dużo razy już byłam bezsilna w obliczu, gdzie jakbym miała wiedzę, to bym może uratowała życie. Spojrzałam znowu na węża chwile milcząc.
-Myślę, jednak, że Kahawe powinieneś poszukać, Jako samotnik nie powinno byc problemów z naukami- Tak mi sie przynajmniej wydawało. Nie znałam rateli i nie wiedziałam jaka jest i jaki ma pogląd an temat nauczania..

RE: Gdzieś wśród traw.. - Sunkeyru - 16-04-2016

Skinąl zatem głową w podziękowaniu i powiedział
- Sssuper więc jak już będziemy uzdrowocielami to może razem będziemy szukać ziół?
Spojrzał na horyzont
- Cóż ja muszę już ssunąc. Coś zjeść i poszukam Kahawy żeby mnie pouczuła. Miło było poznać czekoladowa gadulko! Baj baj
I popęzł w stronę słońca jak zawsze, na polowanie i takie tam...