Król Lew PBF
Ashley - Wersja do druku

+- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl)
+-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102)
+---- Dział: Kosz (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=106)
+---- Wątek: Ashley (/showthread.php?tid=461)

Strony: 1 2 3

RE: Ashley - Surreal - 16-04-2013

Cytat: A w Horrorze i nie wiem czy ktoś kojarzy pies baskervillów

Co? Arthura Doyle'a? Od kiedy Sherlock Holmes wlicza się do horrorów? Kurwa, ja o czymś nie wiem?

RE: Ashley - Ashley - 19-04-2013

Surreal napisał(a):

Co? Arthura Doyle'a? Od kiedy Sherlock Holmes wlicza się do horrorów? Kurwa, ja o czymś nie wiem?

No mogłam źle po kojarzyć. A widziałeś Nocny Pociąg z Mięsem ?

RE: Ashley - Chikja - 11-05-2013

Surreal napisał(a):

Fszyskou co pisane literami na papierze to horror.. kto to wymyślił ej, czytaj se te paciorki, oczy bolą, ciało drętwieje po 5h od jednej pozycji.. można się przeciąć ostrą krawędzią.. >'3

A co do pociągu z mięsem, straszny kicz, osobiście nie lubię horrorów tego pokroju, są obrzydliwe nie straszne.
Jeśli jesteś koneserem flaków na ekranie polecam Ci "Martwice Mózgu", klasyczne kino z gumowymi zębiakami, albo "Coś"- tą starszą wersję.
Krew bebechy to 90% filmu :3

RE: Ashley - Felija - 11-05-2013

Coś z lat 80 jest genialne! <3 Nowa wersja się do tamtej nie umywa.

RE: Ashley - Chikja - 12-05-2013

Felija napisał(a):Coś z lat 80 jest genialne! <3 Nowa wersja się do tamtej nie umywa.

Śie wie (ja też jestem roczniki 80.. co prawda + ale co tam) XD

RE: Ashley - Ashley - 30-06-2013

Co jeszcze mogę osobie powiedzieć. No jestem dziecinna. Czasami nie potrafię przyjąć do tego co inni do mnie mówią. Bo no dobra ujawnię się. Jestem niepełnosprawna i żałuje że nią jestem. Gdybym była normalna inna byłabym. Czasami głupio zachowuję się.

RE: Ashley - Mino Eive - 30-06-2013

I piszesz jak mistrz Joda.
[Obrazek: 50ac379508_poprostu_jestem_sobie_uswiadom_to_bogiem.jpg]

No może ale on jest zielony XD
Jestem skłonna np przeprosić i zazwyczaj staram się naprawić błąd. Czasami poniesie mnie no i są skutki. Żałuję że dziś źle się zachowałam i chciałabym naprawić błąd.

Ty, ale nie rób z siebie sieroty, która myśli, że każdy się przejął twoim nieregulaminowym pisaniem. Ludzie mają już wyjebane na to co zrobiłaś, więc po co cały czas o tym pisać?

Nie robię z siebie.

No to przestań już to tak roztrząsać.

RE: Ashley - Ares - 30-06-2013

A ty Padme przestań z siebie robić chojraka, ktory w kółko dokucza Ashely. Fajna przez to nie jesteś, a zachowujesz sie jak dzieciak. To, ze komuś przygadasz nie znaczy, ze jesteś od niego/ niej mądrzejsza, a w twoim przypadku to na pewno tak nie działa. Ashley pisze, jak pisze każdy z nas od czegoś zaczynał i nie powinnas sie z tego śmiać. Zwłaszcza, ze ty sama nie jesteś wzorem do naśladowania. Tez mogłabym mowic, ze piszesz błąd na błędzie jesli chodzi o ortografie, a przecież istnieje coś takiego jak przeglądarka z wykrywaczwm błędów, podkreśla je na czerwono, tak trudno? I co miło ci?

Ares ja po roku bądź po kilku powrócę. I przestane siebie ośmieszać i ranić. Bo życie mnie nauczy. A co do życia Czasami jest okrutne. Np masz kochaną osobę przykładowo ciocię i dowiadujesz się że ma raka. Odwiedzasz ją a w wtorek dowiadujesz że umarła. Ja tak miałam. Szkoda że tych których kochamy odchodzą. Szkoda że na tym świecie są choroby. Gdyby ich nie było życie byłoby piękniejsze. A mam pytanie do tych co tu piszą wierzycie w ufo? Bo ja będąc młodsza coś widziałam, ale nie jestem pewna.

Nikogo znowu z siebie nie robię. Po prostu jak widzę, że ktoś coś robi źle, albo robi to po raz 3123123124312 z rzędu to coś powiem, omg to takie złe i straszne? Ponadto, nic nikomu nie muszę pokazywać, bo to jest internet i tutaj jakby mam wyjebane na to, co inni myślą na mój temat i sama nie wyrabiam sobie zdania o osobie, która siedzi po drugiej stronie monitora, bo jak wiadomo, w rzeczywistości może być kimś innym. Na takich stronach zachowywać się jak skończony debil bo śmiesznie, albo odwrotnie, udawać mądrego, a tak na prawdę być głupim. Albo udawać kozaka, a w rzeczywistości nie potrafić się do kogoś odezwać.
+ Proszę bardzo, mów kiedy piszę jak ciota, to jak zwrócisz mi uwagę raz, drugi, trzeci, to już nie popełnię takiego samego błędu i będę Ci wdzięczna a nie zła, że się mnie czepiasz.
Tak, miło. Amen.

RE: Ashley - Ares - 01-07-2013

Wiesz Padme, istnieje cos takiego po prostu jak szacunek dla drugiego czlowieka i to, ze znajdujesz sie w internecie nie oznacza, ze cie to nie obowiazuje. Kazdy wie, ze internet jest, jaki jest, ale jesli nikt nie bedzie sie starał tego zmienić to stanie sie jeszcze gorszy, a twoje nastawienie wcale nie polepsza sytuacji. Co, jak tlum coś robi to trzeba sie od razu do niego dopasowywać? Chyba lepiej byc jednym na milion niz jednym z tego miliona.