Kociak dla Aleasa.. - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +---- Dział: +---- Wątek: Kociak dla Aleasa.. (/showthread.php?tid=557) Strony:
1
2
|
RE: Kociak dla Aleasa.. - Akira - 07-12-2012 Samiya jest ładne i w sumie nikt nie napisał, że podobne do jakiegokolwiek. *Wpycha się z własnym zdaniem.* RE: Kociak dla Aleasa.. - Khayaal - 07-12-2012 a ja się pod tym podpisuję! RE: Kociak dla Aleasa.. - Q - 07-12-2012 Cytat:Nokturnowa Lala Miałam identyczne skojarzenie, więc coś w tym jest. |D RE: Kociak dla Aleasa.. - Miyuki - 08-12-2012 To Nocturn ma dziewczynę? :3 Samiya nie jest podobne. Miałam na myśli te imiona na "a" oraz te dwa ostatnie - one są podobne. Ale Samiya już nie. ;) RE: Kociak dla Aleasa.. - Kerra - 08-12-2012 Nosz kurde, zaraz całe forum się zleci, wybierać mi imię XD Pójdę za głosem ludu, znajcie me dobre serce! RE: Kociak dla Aleasa.. - Aléas - 08-12-2012 Nareszcie udało mi się wymyśleć coś oryginalnego ;3 Postęp ;d RE: Kociak dla Aleasa.. - Samiya - 09-12-2012 OK, konto gotowe, wrzucę to zdjęcie serwala, chyba, że coś znalazłeś, zapis i czekam na Ciebie. :) RE: Kociak dla Aleasa.. - Khayaal - 29-12-2012 temat zamykam. |