Spóźnione wyznania - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +---- Dział: Eventy (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=124) +----- Dział: Event Sylwestrowy 2013 (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=129) +----- Wątek: Spóźnione wyznania (/showthread.php?tid=976) Strony:
1
2
|
RE: Spóźnione wyznania - Oresta - 08-03-2014 Cytat:mundurków srebrnego księżyca Mi też pokażcie, proszę? (aż mi trochę dziwnie tyle razy prosić jednego wieczoru jedną osobę) RE: Spóźnione wyznania - Ariusz - 08-03-2014 Jeśli kiedykolwiek się na to porwę to obiecuję pokazać publicznie xD RE: Spóźnione wyznania - Akira - 08-03-2014 Skoro prosić, to prosić, ja poproszę mojego małego księcia .3. RE: Spóźnione wyznania - Ariusz - 09-03-2014 A prosz http://sta.sh/07m9zi6zay0 RE: Spóźnione wyznania - Manuela - 09-03-2014 To jest absolutnie CUDOWNE qVq Uwielbiam ten Twój styl, te ubranka, te nóżki (ah, nóżki Mani ;w;) i emocje, które wyraża każda z postaci, ich pozycje, no wszystko wszystko nosz ah, cudo. Uwielbiam to ouh dobra weź rysuj częściej takie qwq RE: Spóźnione wyznania - Ariusz - 09-03-2014 Ewh, te nóżki Mani to i mi się podobają <D" <3 dziękować~ Buh, no może może >v> jeśli prosisz ;w; RE: Spóźnione wyznania - Mako - 11-03-2014 Wszyscy się już ponapawali? Tak? Dobrze, teraz moja kolej ^^ To. Jest. Fantastyczne. (nie będę opisywać mojego rozczulania się nad pracą, bo nie jestem w tym dobry, ale bardzo mi się podoba). Myślę że wszystkie postacie zostały ujęte w taki osobisty sposób, co bardzo dobrze wpływa na ich odbiór, a połączenie z elementami balu dopełnia efekt. To ja poproszę sałatkę... Nie można? Eh, no dobrze, wezmę w zestawie. Na wynos, proszę. RE: Spóźnione wyznania - Ariusz - 11-03-2014 Już zwyczajnie nie mam siły dziękować, więc ach! Proszę: http://fc03.deviantart.net/fs70/f/2014/069/e/f/maku_by_szczurzyslawa-d79pevq.png *dies happily* RE: Spóźnione wyznania - Malimau - 12-03-2014 Inn swym ubiorem i sposobem uczesania bardzo przypomina Annę z Frozen. A obrazek jest cudowny, powinien się znaleźć gdzieś bardziej w bardziej widocznym miejscu, nie wiem, jako np. Webcam na grupie dA KL. :D RE: Spóźnione wyznania - Ariusz - 12-03-2014 Róbcie z tym co tylko zechcecie <3 RE: Spóźnione wyznania - Felija - 13-03-2014 Dopsz, pozachwycaliśmy się geniuszem Szczurka, a teraz może... Ktoś zechce powiedzieć, co mu się na balu i ogólnie forumowym sylwestrze podobało, a co należałoby sobie odpuścić? To by nam bardzo pomogło przy planowaniu przyszłych eventów. Najbliższy prawdopodobnie będzie w czerwcu - rocznicowy. RE: Spóźnione wyznania - Ariusz - 14-03-2014 Zagadki od Deri były wyrąbiste, kto jest za mną |D? |