![]() |
Pytania - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: ![]() +--- Dział: Gry forumowe (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=101) +--- Wątek: Pytania (/showthread.php?tid=384) |
RE: Pytania - FireLion - 20-10-2014 Taki, że chodziło mi o wojnę między stadami. Ale fakt, mogłem dokładniej napisać, co mam na myśli. RE: Pytania - Derion - 03-11-2014 nie bełdzie wojny, bełdzie łapokalipsa Czy Tobo przeżyje? RE: Pytania - Shyeiro - 08-11-2014 Si Czy Ragi i Kah w związku z zaistniałą sytuacją na marginesie zmienią o sobie zdanie? RE: Pytania - Skanda - 09-11-2014 A czy świnia lubi żreć? Czy ludzie zrozumieją w końcu, że ktokolwiek zadaje tu pytanie, liczy na zapoznanie się z poruszanym wątkiem i odpowiedź z uzasadnieniem? RE: Pytania - Derion - 09-11-2014 Nie, ludzie za każdym razem będą chcieli zabłysnąć jakąś Bardzo Wyszukaną Ripostą. Czy Rag przestanie spinać dupę w grach? RE: Pytania - Skanda - 09-11-2014 ej no wtf wal się xd a dupy nigdy nie przestanę spinać Czy Derion w końcu zwariuje, nie mogąc wytrzymać z własną córką? RE: Pytania - Derion - 09-11-2014 ![]() RE: Pytania - Inn - 02-02-2015 Kontynuuję grę. Czy Vei zacznie robić coś innego poza przyjmowaniem do stada? RE: Pytania - FireLion - 02-02-2015 Nie XD. Czy Mako zostanie ojcem? RE: Pytania - Felija - 02-02-2015 On? Taki mistrz podrywu? Eheh, chyba w innym życiu. :D Czy Inn znajdzie miłość swojego życia? RE: Pytania - FireLion - 02-02-2015 Mam taką nadzieję. Czy Lwia Ziemia zostanie podbita? RE: Pytania - Inn - 03-02-2015 Nie, nie ma kto jej podbić nawet xd Czy Felija zmieni swoje podejście do Vei? RE: Pytania - FireLion - 03-02-2015 Wątpię w to. Czy będą obchody jakiegoś święta na LZ? RE: Pytania - Shyeiro - 03-02-2015 Raczej nie, to nigdy nie mialo swojego finalu z tego co pamietam, a watek chociaz na marginesie strasznie dlugo sie ciagnal. W koncu ludziom sie odechciewalo odpisywac i tak te swieta umieraly. Zapytam o swoja postac, zobacze czy bardzo przewidywalna jestem. Wiec, jak Shyeiro zmieni (lub czy w ogole) przynaleznosc do stada ZZ? Zdezerteruje po czasie, czy w koncu sie odnajdzie? RE: Pytania - Chawa - 13-02-2015 Zdaje mi się, że zostanie i jakoś się w stadzie odnajdzie. Chociaż teraz ciężko cokolwiek powiedzieć, bo tak średnio to stado w tym momencie funkcjonuje. Czy ktoś się w końcu zlituje i wejdzie do Tirune do tematu? xd |