Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Naomi Gość |
29-08-2012, 23:32
Czyli pytania dotyczące fabuły.
-------- Czy Aslan kocha Aylar? |
|||
|
Hasira Konto zawieszone Gatunek:Tygrys Płeć:Samica Wiek:4 lata i 3 miesiące Liczba postów:298 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
Życie: 92
Siła: 78 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 64 Doświadczenie: 21 |
30-08-2012, 00:00
Prawa autorskie: księżna hakerów Ragnar
z pewnością.
czy Aslan przyprowadzi synów do Strażników Niebios? |
|||
|
Eleas Gość |
30-08-2012, 00:05
Myślę, że pozostawi im ten wybór albo będzie chciał ich trzymać jak najdalej od siebie - w przeciwnym wypadku Aylar szybko dowie się o ich istnieniu...
Jakie będą młode Feliji i Arto? |
|||
|
Padme Gość |
30-08-2012, 02:30
A jakie mogą być? Zależy, jak się rodzice wezmą za wychowanie.
Czy Nakato i Niga się jeszcze kiedykolwiek spotkają? |
|||
|
Naomi Gość |
30-08-2012, 03:02
Raczej tak
Jak zachowa się Aylar, jeśli się dowie że Aslan ją zdradził? |
|||
|
Moran Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:2 lata i 8 miesięcy Liczba postów:899 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 88 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 73 Doświadczenie: 29 |
30-08-2012, 13:29
Prawa autorskie: avatar: MadKakerlaken, edit by Ragous/sygnatura: Disney, edit by MadKakerlaken
Mam wrażenie, że będzie obwiniała o jego zdradę samą siebie - że nie miała dla niego czasu, była oschła, sranie w banie.
Co zrobi teraz Storm, gdy dano jej do zrozumienia, że nie nadaje się do Świtu?
[center]
Karta Postaci | Karta Postaci na CharaHub (ang.) | Moje przedstawienia Morana | Moran oczami innych | Głos Kudłacza |
|||
|
Ameerah Gość |
30-08-2012, 13:33
Prawa autorskie: avatar: MadKakerlaken, edit by Ragous/sygnatura: Disney, edit by MadKakerlaken
Załamie się bidulka
Czy Ameerah odnajdzie pozostałych cienistych? |
|||
|
Moran Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:2 lata i 8 miesięcy Liczba postów:899 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Siła: 88 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 73 Doświadczenie: 29 |
30-08-2012, 13:42
Nie sądzę. Rozpierzchli się po całym świecie lub nie chcą pamiętać porażki.
Czy Sheloth dowie się o ciąży Feliji? Jeśli tak, to jak zareaguje?
[center]
Karta Postaci | Karta Postaci na CharaHub (ang.) | Moje przedstawienia Morana | Moran oczami innych | Głos Kudłacza |
|||
|
Akilian Gość |
30-08-2012, 16:06
Zadowolony to on nie będzie
Czy Storm na zawsze pozostanie samotną sierotą (w sensie be zrodziców, kumpli, rodzeństwa)..? |
|||
|
Padme Gość |
30-08-2012, 18:11
Ta.
Czy związek Kami i Bjorna przetrwa? |
|||
|
Akilian Gość |
31-08-2012, 12:27
Powinien
Czy Padme będzie kiedyś milsza? |
|||
|
Hasira Konto zawieszone Gatunek:Tygrys Płeć:Samica Wiek:4 lata i 3 miesiące Liczba postów:298 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
Życie: 92
Siła: 78 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 64 Doświadczenie: 21 |
31-08-2012, 20:17
może na łożu śmierci...
czy ktoś kiedyś zacznie przejmować się opisami pogody, z taką starannością opracowywanymi co tydzień? |
|||
|
Mogrim Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:a pomyka 5 lat po świecie Liczba postów:324 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Siła: 73 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 58 Doświadczenie: 38 |
31-08-2012, 20:22
Prawa autorskie: Av-KamiLionheart, Obróbka&Cieniowanie-RagDrawer,Color-ja |Sygnatura-Malaika
;D nie ...większość pewnie nie wie że to istnieje XD a reszta w tematach ustala swoją XD ....albo pomija ten aspekt.
Czy Des kiedyś znajdzie chłopa? JESTEM JAGUAREM !
I jak masz coś do mnie to napisz, a cię zmiażdżę!
|
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości