![]() |
Osoba pode mną - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: ![]() +--- Dział: Gry forumowe (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=101) +--- Wątek: Osoba pode mną (/showthread.php?tid=272) |
RE: Osoba pode mną - Arne - 06-10-2013 Nie... jeszcze nie... MUHAHAH Osoba pode mną jest płci pięknej <D'' RE: Osoba pode mną - Eliana - 06-10-2013 Yup Osoba pode mną ogląda GoT RE: Osoba pode mną - Ares - 07-10-2013 Nope. Osoba pode mną na forum gra tylko samcami lD RE: Osoba pode mną - Omara - 10-10-2013 Nie. Bardziej wolę grać samicami Osoba pode mną ma krótkie włosy RE: Osoba pode mną - Eliana - 10-10-2013 O zgrozo, nienawidzę krótkich włosów. Bynajmniej nie widzę ich u siebie. Osoba pode mną woli brązowe oczy, od niebieskich. RE: Osoba pode mną - Ariusz - 10-10-2013 A to zależy "D bardzo. Ale jeśli są tru really niebieskie, co wcale nie jest takie częste, to wolę chyba je. Osoba pode mną... ma kota? RE: Osoba pode mną - Eliana - 15-10-2013 Mam, nazywa się Josh i jest ogromny. Osoba pode mną pali PAPIEROSY :O RE: Osoba pode mną - Arne - 15-10-2013 Chyba prędzej przed nimi ucieka. Chociaż wizualnie motyw palenia może wyglądać ciekawe... Osoba pode mną sprawdza wiado z tlku przez skrzynkę mailową "D RE: Osoba pode mną - Ariusz - 15-10-2013 Do skrzynki mailowej patrzę tylko jak mi ktoś powie, bym to zrobiła "D Nawet mi chyba tam wiado z tlku nie dołażą. Więc yup. Osssoba pode mną... ma co najmniej jedno uczulenie. RE: Osoba pode mną - Eliana - 15-10-2013 nie ma wcale osoba pode mną lubi pamiętniki wampirów RE: Osoba pode mną - Roza - 16-10-2013 Nope ._. Osoba pode mną lubi kawę. RE: Osoba pode mną - Eleri - 16-10-2013 Nienawidzę jej zapachu, ale pić mogę >3 acz chce mi się po niej spać TvT __ osoba pode mną... chciałaby sypiać godzin niż jest jej dane? RE: Osoba pode mną - Roza - 16-10-2013 Nah, śpię ile chcę jak na ten moment. "Jeszcze" ;w; Osoba pode mną woli muzykę smyczkową bardziej niż klawiszową. RE: Osoba pode mną - Eleri - 16-10-2013 Tak! ;w; Osoba pode mną... nie wie jak zapisać liczbę 17 w systemie szesnastkowym? RE: Osoba pode mną - Roza - 17-10-2013 Oczywiście, że nie wie :'D nawet nie będę sprawdzała jak to się robiło i czy się da, bo Rozia jest leniwa 8D Osoba pode mną jest Elercią 8D |