SPOTKANIE FORUMOWE - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +--- Wątek: SPOTKANIE FORUMOWE (/showthread.php?tid=1066) |
RE: SPOTKANIE FORUMOWE - Felija - 25-08-2014 MOJA WSTĘPNA PROPOZYCJA: godz. 10:00 rynek w pobliżu Kościoła Mariackiego (bo wiem, gdzie to jest i jak tam dojść z dworca, he) a w razie deszczu: Galeria Krakowska, może przed Empikiem? (bo stać przy wejściu to tak o) Jakbyście nie mogły mnie dorwać na forum (może być z tym problem) ani na gg (nawet nie próbujcie, prędzej wejdę na fb), tooo w razie czego mamy telefony. RE: SPOTKANIE FORUMOWE - Ariusz - 26-08-2014 *będzie musiała wstać przed 10 i ją to boli* RE: SPOTKANIE FORUMOWE - Kifo - 26-08-2014 Do której te spotkanie by trwało, tak mniej więcej? RE: SPOTKANIE FORUMOWE - Felija - 26-08-2014 Wiesz, myślę, że dopóki się wszyscy nie rozejdą. xP Zapewne po południu. RE: SPOTKANIE FORUMOWE - Ariusz - 27-08-2014 raportuję tylko, że Mani na 100% w Krakowie nie będzie a i w Kato wcześniej też nie, więc eh, nie dane będzie wam jej poznać u^o RE: SPOTKANIE FORUMOWE - Arne - 27-08-2014 Ariusz napisał(a):raportuję tylko, że Mani na 100% w Krakowie nie będzie a i w Kato wcześniej też nie, więc eh, nie dane będzie wam jej poznać u^o Nie mów, w tym miesiącu tak, ale może kiedyś się uda xd. Tak w ogóle... nie dałoby się na 11-stą spotkania? Pytam tylko uwu' RE: SPOTKANIE FORUMOWE - Ariusz - 27-08-2014 Też by mi w sumie 11 była bardziej na łapkę RE: SPOTKANIE FORUMOWE - Derion - 27-08-2014 Ja się dostosuję do tych, co mają dalej, dla mnie może być 11. RE: SPOTKANIE FORUMOWE - Felija - 27-08-2014 Ok, w takim razie 11. RE: SPOTKANIE FORUMOWE - Arne - 30-08-2014 Huhu, napiszę tu pierwsza: Jak wrażenia? Dotarliście na miejsce szczęśliwie? xD' Ja na szczeście tak mimo iż tat źle się czuł, aj fail ze mnie z tą komórką >w>' chociaż przynajmniej nie ominęła mnie nasza gra XD' RE: SPOTKANIE FORUMOWE - Derion - 30-08-2014 ...szczęśliwie? Prawie nie spinałam dupy w drodze powrotnej mknąc ciemną nocą pomiędzy polami, skąd sarny, dziki i kuny tylko czekały, żeby wyskoczyć mi pod koła. PRAWIE NIE. Ale w sumie. Mogłabym.. ekh ekh... chciałabym... z wami jeszcze dłużej. Nawet kosztem odrobiny dziczyzny rozmazanej na asfalcie. ... chyba chciałam w ten sposób powiedzieć, że dzieny za dziś A VASANTI VEI ZABIŁA MAKO RE: SPOTKANIE FORUMOWE - Skanda - 31-08-2014 <małybóldupy> RE: SPOTKANIE FORUMOWE - Felija - 31-08-2014 A ja mam wasze zdjęęęcia. :3 Spoko Ragi, następnym razem jak nie będziesz mogła przyjechać, to wbijemy Ci się na chatę. (jutro się bardziej rozpiszę, teraz średnio mam jak) RE: SPOTKANIE FORUMOWE - Khayaal - 31-08-2014 RE: SPOTKANIE FORUMOWE - Ariusz - 31-08-2014 A mi dobrze nie być już lwioziemcem. I kryj się Kaj, kryj, bo obiecuję, że następnym razem sama wyhoduję te pomidory. |