![]() |
Słoneczna sawanna - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: ![]() +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +---- Dział: Eventy (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=124) +----- Dział: Event primaaprilisowy 2015 (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=132) +----- Wątek: Słoneczna sawanna (/showthread.php?tid=1159) |
RE: Słoneczna sawanna - Samiya - 02-04-2015 Usłyszawszy imię lwiczki, zaczęła je sobie powtarzać w głowie, by nie zapomnieć. Chawa, Chawa, Chawa... Uśmiechnęła się radośnie. Nie zdążyła jednak nic powiedzieć, gdy odezwał się do nich jakiś duży, czerwonogrzywy lew. Sami spojrzałam na niego z ciekawością. - Niee, a to potrzebne? - zapytała z przejęciem, nie wiedząc, z jakiej przyczyny o to pytał. Przekrzywiła lekko łepek, patrząc na niego z zainteresowaniem. RE: Słoneczna sawanna - Sadism - 02-04-2015 Brzmiało to względnie sensownie. Wąż powoli pokiwał łbem. - Rozumiem - oznajmił, nie skąpiąc powagi w swym głosie. Znów zniknął w trawie. Kolejną osobą, przy której zdecydował się pojawić, była maleńka Chawa. Uniósł się nieco, tak, by przewyższyć lwiątko, koło którego właśnie się zatrzymał. - To nie wiesz, że chodzenie sssamemu jest niebezpieczne? - zagaił, próbując się uśmiechnąć na swój gadzi sposób. Efekt wyglądał raczej upiornie. RE: Słoneczna sawanna - Nilima - 02-04-2015 W tej całej zabawie zapomniała że też się nie przedstawiła. Zawołała do nowo poznanej koleżanki- A ja Nilima ! Uśmiechnęła się i podeszła do Hashimey chcąc się przywitać. -Cześć! Pełna energii mała lwiczka, pomyślała ze musi coś zjeść. Rozglądnęła się wokół i zauważyła zabawnego węża. - Hej coś ty taki dziwny? Odezwała się do niego nie przestając węszyć za jedzeniem. RE: Słoneczna sawanna - Shyeiro - 02-04-2015 Uśmiechnął się, choć w jego oczach nie było wesołości. Naiwne te dzieciaki! -Raczej potrzebne! - odpowiedział na pytanie serwalki. -Inaczej ktoś mógłby...-zawiesił dramatycznie głos, po czym zniżył swój łeb do poziomu kocięta. -Cię zjeść. Dokończył, ukazując wszystkie swoje ostre zęby. Akurat tak wyszło, że w tym samym czasie Sadism również wypadł dość przerażająco. Trochę strachu nie zaszkodzi! RE: Słoneczna sawanna - Sadism - 02-04-2015 - Dziwny?! - zasyczał z oburzeniem, usłyszawszy pytanie, które najwyraźniej było skierowane właśnie do niego. Uniósł się, podpełzł do białej i kłapnął szczękami. Momentalnie stracił zainteresowanie każdym bytem, który nie wyglądał jak biała lwiczka. - Jestem żmijem czystej krwi! - oświecił ją. Po tych słowach zastygł w bezruchu, złowrogo się w nią wpatrując, a od czasu do czasu wysuwał język dla spotęgowania efektu. To powinno jej dać do myślenia. Nie zadziera się z takimi jak ja!, rzekł sam do siebie, jednak nie na głos. RE: Słoneczna sawanna - Chawa - 03-04-2015 Maleńka Chawa odskoczyła do tyłu - Ja nie jestem jadalna - odparła Nie musi się tłumaczyć nieznajomym. Podeszła do węża i się mu przyglądała - Śmieszny jesteś - uśmiechnęła się |