![]() |
Niepełnosprawni na forum - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: ![]() +--- Dział: Wszystko we wszystkim (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=3) +---- Dział: Dyskusje (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=100) +---- Wątek: Niepełnosprawni na forum (/showthread.php?tid=675) |
RE: Niepełnosprawni na forum - Chikja - 28-04-2013 Khayaal napisał(a):bidet to taka umywalka do pupy używana przez baby, o pisuar Ci chodzi, Kamulcu. :P Nuuuuu tag pisuar ! Co nie zmienia faktu że ja kce taki miec! RE: Niepełnosprawni na forum - Samiya - 28-04-2013 Może lepiej nie będziemy pytać po co Ci on... RE: Niepełnosprawni na forum - Felija - 29-04-2013 Też się tak nad tym zastanawiałam. RE: Niepełnosprawni na forum - Chikja - 29-04-2013 Bede sikac do niego zgodnie z przeznaczenien, ja nie wiem co wy sobie tam wyobrazacie zboki jedne. RE: Niepełnosprawni na forum - Ashley - 04-05-2013 Dobra może zmieńmy tematykę co? RE: Niepełnosprawni na forum - Chikja - 05-05-2013 Możemy, chociaż w sumie nic co ludzkie nie powinno byc nam obce ;3 RE: Niepełnosprawni na forum - Samiya - 05-05-2013 Ale chodzi Ci o Kamisiową tematykę czy niepełnosprawnych? xd RE: Niepełnosprawni na forum - Levine - 05-05-2013 Dlaczego Tomek nie bawi się z innymi dziećmi? Bo mu nóżki upierdoliło <3 A tak na serio, w Szwecji większa ilość tubylców rodzi się chorych. Jakiś defekt genetyczny, czy coś. Bo podobno Wikingowie... mniejsza. Tolerancyjna jestem, kumpluję się nawet z takim jednym ;3 Jest taki przyjazny! Raz nawet dałam takiemu w ryjca, bo coś wrednego rzucił. Najczęściej robimy sobie żarty z ludzi x3 Ma poczucie humoru, uwielbia się przytulać i jest dżentelmenem! Są dwie niepełnosprawności. Psychiczna i fizyczna x3 Obie toleruję, nie mam problemu z traktowaniem ich tak samo jak normalnych ludzi. Bo dla mnie są normalnymi ludźmi. RE: Niepełnosprawni na forum - Ashley - 30-06-2013 No dobra jestem niepełnosprawna. Tak czy tak byście się skapnęli. RE: Niepełnosprawni na forum - Khayaal - 30-06-2013 wiemy. mówiłaś to na początku, choć nie wprost. ale cieszę się, że teraz mówisz też wprost. RE: Niepełnosprawni na forum - Ashley - 30-06-2013 Bo wstydziłam się Khayaal. Niektórzy nie akceptują mnie bo jestem dziwna. I dlatego byłam zrażona. W podstawowej znęcali się nade mną i trafiłam do odpowiedniej szkoły. RE: Niepełnosprawni na forum - Khayaal - 30-06-2013 wiesz, nie dziwię się, że byłaś zrażona i było Ci wstyd. ale grunt, że się starasz, prawda? RE: Niepełnosprawni na forum - Kami - 02-07-2013 Łojezu.. jakby tylko niepełnosprawni mieli problemy z akceptacją środowiska. Życie to walka, o wszystko, czy masz dwie nogi, czy jedną, jeśli nie będziesz biegł zostaniesz w tyle sam- metafora jkbc. |