![]() |
Osoba pode mną - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: ![]() +--- Dział: Gry forumowe (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=101) +--- Wątek: Osoba pode mną (/showthread.php?tid=272) |
RE: Osoba pode mną - Manuela - 28-03-2014 Raczej nei, znaczy, zdarza się jak wpadają przyjacióły .w. Osoba pode mną spała kiedyś w namiocie c: RE: Osoba pode mną - Khayaal - 28-03-2014 wręcz posiadam własny, więc tym bardziej. OPM lubi quizy xd RE: Osoba pode mną - Ariusz - 28-03-2014 Yus, nawet więcej niż raz kiedyś c: //KAJ |D To zależy, ale jakoś specjalnie nie przepadam chyba opm hm... nie lubi windowsa ósemki? RE: Osoba pode mną - Frost - 28-03-2014 Taak x( Masz rybek w domu? RE: Osoba pode mną - Ariusz - 28-03-2014 Tylko w zamrażarce xD Opm uważa iż skrót "opm" jest dość chłodny i bezemocjonalny :c RE: Osoba pode mną - Frost - 28-03-2014 Dlaczego? Calkiem zwyczny. Chociaz sama nie korzystam c: W twoim miascie juz sa kwiaty? RE: Osoba pode mną - Kalani - 28-03-2014 Jeszcze jakieś krokusy rosną, ale większość już była D: Osoba pode mną zna kogoś, kto miał tasiemca lub sama go miała. RE: Osoba pode mną - Frost - 28-03-2014 Moj brat to gowno mial D: Byl/bylas u okulista? RE: Osoba pode mną - Kalani - 28-03-2014 Owszem, bo okulary noszę od czwartego roku życia z przerwą paroletnią gdzieś w środku podstawówki. Osoba pode mną ma te żółte, samoprzylepne karteczki. RE: Osoba pode mną - Frost - 28-03-2014 Mam zielone :p Jezdzil/jezdzilas na metro we Warszawie? RE: Osoba pode mną - Derion - 28-03-2014 Nie jeździłam i nie zanosi się. Osoba pode mną ma ambitne plany na weekend. RE: Osoba pode mną - Akira - 28-03-2014 Konie, konie, minimeet kucykowy :D Także myślę, że poniekąd :3 Opm słucha rapu. RE: Osoba pode mną - Derion - 28-03-2014 Jedyny kawałek rapu, który mi wpadł w ucho to "Dry Your Eyes" The Streets, co poniekąd zachęciło mnie do poszperania w gatunku. Hm. Więc czaaaasem coś tam sobie puszczę. Naprawdę rzadko. Ale póki co tylko Mike'a Skinnera. Osoba pode mną woli wodę niegazowaną od gazowanej. RE: Osoba pode mną - Ariusz - 28-03-2014 Tak! Nienawidzę gazowanej >-> Osoba pode mną ma uczulenie na zwierzaki, które nieszczęśliwie lubi :c RE: Osoba pode mną - Frost - 28-03-2014 i nie tylko na zwierzaki :с Czlowiek pode mna czesto byla w teatrze. |