![]() |
Osoba pode mną - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: ![]() +--- Dział: Gry forumowe (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=101) +--- Wątek: Osoba pode mną (/showthread.php?tid=272) |
RE: Osoba pode mną - Ariusz - 21-04-2014 Ja uratowałam te biedactwa od bytowania ze mną D: mam w pokoju psa xD OPM nie dostała lizaka na święta RE: Osoba pode mną - Derion - 21-04-2014 //szatan nawet nauczył Cię jak się usprawiedliwiać :c nie dostała następna osoba oglądała jakiś mocno abstrakcyjny film i mogłaby mi go tu polecić RE: Osoba pode mną - Ariusz - 21-04-2014 Niestety, właśnie rozmyśla jak to ma dość abstrakcji w animacjach dyplomowych i postara się mocno postawić tępej komisji. OPM dawno nie grało w ringo. (ringo starrrrr ekhm) RE: Osoba pode mną - Shyeiro - 22-04-2014 Ano Osoba pode mną nie słucha na co dzień(nie umiem napisac nacodzien wtf) metalu, ale mimo to lubi od czasu do czasu RE: Osoba pode mną - Kami - 24-04-2014 Ano jak nie dra pi.. buzi to nawet nawet XD OpM lubi Cycki ;3 RE: Osoba pode mną - Ariusz - 24-04-2014 Woli zadki i bioderka Opemka bądź Ope-emek zna różnicę między zielonożółtym a zielono-żółtym. RE: Osoba pode mną - Samiya - 24-04-2014 No. Jedno to jest kolor, taki zmieszani ze sobą zielony i żółty, a drugie to zielony i żółty koło siebie. :D Chyba. OPM nie lubi mięska RE: Osoba pode mną - Derion - 24-04-2014 http://www.youtube.com/watch?v=JNRuj9UTT4Y opm wyjeżdża na wakacje za granicę RE: Osoba pode mną - Mino Eive - 24-04-2014 Możliwe c: Osoba pode mną lubi słodycze wonki RE: Osoba pode mną - Derion - 28-04-2014 nie znosi obydwu filmów, więc pewnie nie tykłaby niczego związanego z nimi, włączając w to czekoladę opm była dziś na spacerze z psem RE: Osoba pode mną - Ariusz - 28-04-2014 Oui c: opm miała styczność ze słuchawkami bezprzewodowymi RE: Osoba pode mną - Derion - 01-05-2014 moja znajoma takie ma, wypróbowywałam je następna osoba nie lubi ostrych potraw RE: Osoba pode mną - Ariusz - 01-05-2014 kocham. Opm nie używa netu na kabelku RE: Osoba pode mną - Chikja - 01-05-2014 Nie kabelek to jedyna solidna rzecz xD opm Ma Laptop, tablet, smartfona, konsole i Kompa stacionarnego >3 RE: Osoba pode mną - Ariusz - 01-05-2014 Tylko laptop mi potrzebny do szczęścia "D Osóbka pode mną pije głównie wodę |