![]() |
Osoba pode mną - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: ![]() +--- Dział: Gry forumowe (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=101) +--- Wątek: Osoba pode mną (/showthread.php?tid=272) |
RE: Osoba pode mną - Samiya - 01-05-2014 Tak, woda i ewentualnie herbatka :3 OPM ma uroczy breloczek przy kluczach RE: Osoba pode mną - Ariusz - 01-05-2014 Czy filofun z podstawówki jest uroczy? Zależy od gustu xD osoba pode mną woli pisać długopisem niż cienkopisem RE: Osoba pode mną - Felija - 02-05-2014 Jasne. Gdybym pisała cienkopisem, to przy moim piśmie sama siebie bym nie rozczytywała. Osoba pode mną ma zamiar wziąć udział w majowych wyborach do europarlamentu. RE: Osoba pode mną - Ariusz - 02-05-2014 Ta osoba chyba nie zdąży ruszyć tyłka by wyrobić dowód (yep... od lutego) Osoba pode mną powinna teraz robić coś innego niż robi RE: Osoba pode mną - Serret - 02-05-2014 Tak, w sumie to miałam się uczyć do matur. Osoba pode mną przedkłada herbatę nad kawę. RE: Osoba pode mną - Ariusz - 02-05-2014 Jak najbardziej osoba pode mną... uważa iż woda ma smak i zapach RE: Osoba pode mną - Derion - 15-05-2014 tak, ma. Poza tym woda w łazience ma inny smak niż woda w kuchni, serio następna osoba wyjeżdża za granicę w czasie wakacji RE: Osoba pode mną - Eliana - 15-05-2014 niewykluczone osoba pode mną woli stare pokemony, od nowych RE: Osoba pode mną - Ariusz - 15-05-2014 Oj tak Osoba pode mną nie przepada za dżemem aroniowym RE: Osoba pode mną - Inés - 24-05-2014 Raczej tak. Osoba pode mną chciałaby więcej pisać, ale nie ma kim/z kim/kiedy. RE: Osoba pode mną - Ariusz - 24-05-2014 Tak ;_; Osoba pode mną słucha teraz jakiejś piosenki bądź nawet całej playlisty RE: Osoba pode mną - Vasanti Vei - 25-05-2014 Oczywiście, jak zawsze. Osoba pode mną ma w pokoju co najmniej jedną ramkę ze zdjęciem. RE: Osoba pode mną - Derion - 25-05-2014 nie mam żadnej, ha! następna osoba nie ma w domu telewizora RE: Osoba pode mną - Shiya - 25-05-2014 Mam, ale częściej korzystam z dvd niż z telewizji jako takiej. Osoba pode mną ma łatwo rozczesujące się włosy. RE: Osoba pode mną - Derion - 25-05-2014 ich w ogóle nie trzeba rozczesywać, wystarczy łapą zmierzwić, są krótkie następna osoba spędziła większość minionego dnia na świeżym powietrzu |