![]() |
Osoba pode mną - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: ![]() +--- Dział: Gry forumowe (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=101) +--- Wątek: Osoba pode mną (/showthread.php?tid=272) |
RE: Osoba pode mną - Shyeiro - 28-05-2014 taras się liczy jako świeże powietrze? Osoba pode mną czuje zawód z powodu niedokończenia jakiegoś wątku. ._. RE: Osoba pode mną - Kijivu - 01-06-2014 Powiem, iż twierdzę że tak. I owszem, czuję zawód z powodu niedokończenia multum fajnych wątków na forach, na których byłam a które poupadały ;_; Osoba pode mną.. lubi pleśniowy ser, o. RE: Osoba pode mną - Ariusz - 01-06-2014 Tylko camembert o3o Osoba pode mną... z utęsknieniem na coś czeka? RE: Osoba pode mną - Felija - 02-06-2014 Jasne, ja zawsze na coś czekam. Osoba pode mną częściej rysuje lwy niż cokolwiek innego. RE: Osoba pode mną - Ariusz - 02-06-2014 Wręcz przeciwnie "D Osoba pode mną nie lubi czekolady z miętowym nadzieniem RE: Osoba pode mną - Derion - 02-06-2014 Fuj, ja nie znoszę mięty, bleh, czekolada z miętowym nadzieniem musi być bardzo ohydna. Następna osoba słuchała dzisiaj rapuuu. RE: Osoba pode mną - Vasanti Vei - 03-06-2014 Słucham wielu rzeczy, ale akurat rapu jakoś niespecjalnie. Osoba pode mną często używa tabletu (graficznego, oczywiście). RE: Osoba pode mną - Koho - 03-06-2014 nie żeby mi to jakoś szczególnie wychodziło, ale tak. osoba pode mną nie lubi mleka truskawkowego RE: Osoba pode mną - Manuela - 03-06-2014 Niee, jakoś nigdy nie przepadałam Osoba pode mną czuje, że ostatnio za mało sypia... RE: Osoba pode mną - Koho - 03-06-2014 oessu, tak tak. może wynika to z faktu, że ostatnio kładę się spać koło 4 rano~ no ale nawet jeśli śpię te 12 godzin to za mało :o osoba pode mną cierpi na alergię na pyłki RE: Osoba pode mną - Manuela - 03-06-2014 Nope, na szczęście. Osoba pode mną ciągle dostaje prezenty na Dzień Dziecka "3 RE: Osoba pode mną - Ariusz - 03-06-2014 Tak :"D kolejny dowód, iż 18-stka nic nie znaczy Osoba pode mną... kremuje się... albo choć swą część xD RE: Osoba pode mną - Derion - 09-06-2014 yyyy... czasem? ryj? łapki w zimie? w lecie też w sumie. Następna osoba nie może się czegoś doczekać. RE: Osoba pode mną - Felija - 04-07-2014 W sumie tak. Osoba pode mną ma laptopa. RE: Osoba pode mną - Derion - 09-07-2014 No ma. Następna osoba grała kiedyś w GTA. |