![]() |
Osoba pode mną - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: ![]() +--- Dział: Gry forumowe (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=101) +--- Wątek: Osoba pode mną (/showthread.php?tid=272) |
RE: Osoba pode mną - Eliana - 09-07-2014 dziecinstwo <3 osoba pode mna ma pomysly na nowe postacie ale brak czasu zeby je wprowadzic RE: Osoba pode mną - Derion - 11-07-2014 Ma pomysły na nowe postacie, ale nie wprowadza ich z innych powodów, czas tu w sumie nie gra roli. Następna osoba ma w pokoju tapety. RE: Osoba pode mną - Ares - 12-07-2014 Nołp. Osoba pode mną nosi soczewki kontaktowe. RE: Osoba pode mną - Ariusz - 12-07-2014 Nie ma takiej potrzeby~ Osoba pode mną nie miała jeszcze w rękach wędrującego notesu RE: Osoba pode mną - Derion - 13-07-2014 miałła następna osoba woli marznąć niż się przegrzewać RE: Osoba pode mną - Skanda - 13-07-2014 TAKKKKKKKKKKKK CHOLERNIE TAKK osoba pode mną ma postać zaliczającą się do innych zwierząt RE: Osoba pode mną - Deyne Nyota - 13-07-2014 Niet. Osoba pode mną, czeka na wyniki rekrutacji. RE: Osoba pode mną - Kalani - 13-07-2014 Nie w tym roku, całe szczęście. Osoba pode mną oglądała już "Jak wytresować smoka 2". RE: Osoba pode mną - Vasanti Vei - 14-07-2014 Tak, fajne jest. Nawet założyłam o tym temat na forum, ale nikt nie chce ze mną pisać. D: Osoba pode mną woli morze od gór. RE: Osoba pode mną - Kalani - 14-07-2014 Po dzisiejszej wędrówce stwierdzam, że wolę jednak góry od morza. Trzeba mieć ekipę, która ma podobne tempo i już się zmienia poglądy. :3 Osoba pode mną była kiedykolwiek w akademiku. RE: Osoba pode mną - Derion - 14-07-2014 Być to sobie każdy może, ale mieszkać to już inna sprawa. Byłam i mieszkałam. Następna osoba mogłaby się obejść bez mięsa. RE: Osoba pode mną - Kalani - 14-07-2014 (pewnie, że każdy być może, ale nie każdy zawsze ma okazję, stąd to pytanie ;) ) Nie, chyba jednak nie. Jem wprawdzie śladowe ilości mięsa, ale całkowicie nie byłabym w stanie bez niego żyć. Osoba pode mną uważa siebie za debila. RE: Osoba pode mną - Eliana - 18-07-2014 pod pewnym względem tak osoba pode mną nie lubi ludzi RE: Osoba pode mną - Ate - 24-08-2014 Tak bardzo tru. Osoba pode mną jest alergikiem. RE: Osoba pode mną - Manuela - 26-08-2014 na szczęście niee Osoba pode mną pisze czasem wiersze |