![]() |
Osoba pode mną - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: ![]() +--- Dział: Gry forumowe (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=101) +--- Wątek: Osoba pode mną (/showthread.php?tid=272) |
RE: Osoba pode mną - Kalani - 29-05-2015 JEZU TAK. Mam dzisiaj tak straszną ochotę na nią! <3 Osoba pode mną ma więcej niż cztery postaci na tym forum. RE: Osoba pode mną - Sadism - 29-05-2015 Nie. "Zaledwie" 2 i w planach 3 :) Osoba pode mną słucha dużo rocka. RE: Osoba pode mną - Inn - 01-06-2015 Tak. Osoba pode mną siedzi w domu, bo na dworze za gorąco XD RE: Osoba pode mną - Felija - 01-06-2015 Nie, siedzę w domu, bo już byłam na dworze przez kilka godzin i jestem szczęśliwa, że wreszcie czuć lato. Ale nie mogę wiecznie być na dworze, bo kto by się zajął forum? <3 Osoba pode mną też lubi taką pogodę jak dzisiaj! RE: Osoba pode mną - Machafuko - 09-06-2015 Zbyt gorąco, ale w sumie wietrzyk przyjemny jest, więc czemu nie. A ktoś pode mną z pewnością potrafi grać na gitarze. RE: Osoba pode mną - Sadism - 10-06-2015 Niestety nie. Osoba pode mną chodzi do liceum. RE: Osoba pode mną - Felija - 10-06-2015 Nie, skończyłam w zeszłym roku. Osobie pode mną zdarza się ćwiczyć (wf się nie liczy). RE: Osoba pode mną - FireLion - 10-06-2015 Jeśli bieganie za autobusem się liczy, to tak XD. Osoba pode mną nie lubi, gdy ktoś nie dotrzymuje słowa. RE: Osoba pode mną - Machafuko - 10-06-2015 Chyba jak każdy XD Osoba pode mną mieszka na kresach wschodnich. RE: Osoba pode mną - Kiu - 10-06-2015 Nope zachód się kłania x) Osoba pode mną lubi steampunk x) RE: Osoba pode mną - Vult - 11-06-2015 Niezbyt. Osoba pode mną śpiąc spadła kiedyś z łóżka. RE: Osoba pode mną - Kalani - 11-06-2015 Ile razy to było? xD Osoba pode mną ma całe mnóstwo kubków/kubeczków/sztućców/talerzy/innych przyborów do żarła na biurku, które wynosi raz na dzień lub dwa dni (pjona, jeśli tak ktoś ma xD). RE: Osoba pode mną - Felija - 11-06-2015 Nie, jestem trochu pedantką i wszystko wynoszę do kuchni tuż po użyciu, a często też od razu myję albo przynajmniej stawiam w zlewie i zalewam wodą, żeby mi się nie zsychały resztki. Na moim biurku zazwyczaj stoi kubek z kawą/herbatą i butelka z wodą. Talerze raczej nie - jem w pokoju, ale, jak wspominałam, zaraz potem to wynoszę. Osoba pode mną chętnie założyłaby jeszcze kilka postaci, gdyby tylko miała czas na ich prowadzenie. RE: Osoba pode mną - Israel - 11-06-2015 Nie XD. Osoba pode mną miała kiedyś na egzaminie czepialskiego egzaminatora. RE: Osoba pode mną - Kalani - 11-06-2015 Jezu, no pewnie xp Oni to chyba we krwi mają. Osoba pode mną ma niebieskie oczy. |