![]() |
Osoba pode mną - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: ![]() +--- Dział: Gry forumowe (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=101) +--- Wątek: Osoba pode mną (/showthread.php?tid=272) |
RE: Osoba pode mną - Machafuko - 11-06-2015 Nie wiem jaki mam kolor oczu, bo jestem daltonem, ale z pewnością niebieskie one nie są XD Osoba pode mną lubi zimę. RE: Osoba pode mną - Hashimea - 13-06-2015 Trudno byłoby mi powiedzieć, że lubię, bo jest wtedy tak zimno i mokro... Niee, raczej niespecjalnie. Osoba pode mną chciałaby się opalić =D RE: Osoba pode mną - FireLion - 13-06-2015 Nie. Osoba pode mną ma najbliższy market oddalony bardzo od domu. RE: Osoba pode mną - Inn - 13-06-2015 Jakieś 20 km, w najbliższym mieście. Więc raczej tak xd U siebie mam tylko malutkie sklepiki, więc to się raczej nie liczy. Osoba pode mną rozkoszowała się dzisiaj/w ostatnich dniach w cieniu na jakimś leżaku/ręczniku czy innym czymś leciutkim wiaterkiem. xd RE: Osoba pode mną - FireLion - 13-06-2015 Nie. Osoba pode mną lubi upały. RE: Osoba pode mną - Machafuko - 13-06-2015 Nope, moje klimaty to ~20 stopni, więc żaden upał. Osoba pode mną nie ma telefonu stacjonarnego w domu. RE: Osoba pode mną - Vult - 13-06-2015 Tak, w erze komórek niepotrzebny się zrobił. Osoba pode mną lubi łowić ryby. RE: Osoba pode mną - Sadism - 13-06-2015 Jak jest okazja, to czemu nie. Osoba pode mną ma więcej niż 1 zwierze :D RE: Osoba pode mną - Vult - 13-06-2015 W sensie ogólnie? Mam całą watahę różnych zwierząt na farmie :P Osoba pode mną uwielbia deszczowe dni. RE: Osoba pode mną - Kiu - 13-06-2015 Bardzo lubię acz słoneczko czasem nie zaszkodzi. Osoba pode mną lubi stare hity <muza> RE: Osoba pode mną - Machafuko - 14-06-2015 '70, '80'. '90 <3 Osoba niżej woli gruszki od jabłek. RE: Osoba pode mną - Taal - 14-06-2015 Jaaaa, bo uwielbiam słodkości, a gruszka jest słodsza od większości jabłek <3 Osoba poniżej woli "czarne charaktery" od głównych bohaterów. RE: Osoba pode mną - Kiu - 14-06-2015 Ano lubię jeśli jednak są dobrze zrobieni, bo i czarny bywa kupa x) Osobą pode mną lubi wypady w góry. RE: Osoba pode mną - Israel - 14-06-2015 Nie byłem nigdy, więc nie wiem. Osoba pode mną była dzisiaj w kościółku XD. RE: Osoba pode mną - Vult - 14-06-2015 Nie. Nie chodzę. Wyjątek pogrzeby, śluby i inne uroczystości. Osoba pode mną jest stałym dawcą krwi. |