![]() |
Osoba pode mną - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: ![]() +--- Dział: Gry forumowe (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=101) +--- Wątek: Osoba pode mną (/showthread.php?tid=272) |
RE: Osoba pode mną - Sadism - 06-09-2015 1. Świeczkę mam jedną. 2. Tak, nie wiem xD Osoba pode mną lubi "wonsze" :D RE: Osoba pode mną - Neska - 06-09-2015 hym tak, niezależnie od tego jakie "wonsze" masz na myśli ( ͡° ͜ʖ ͡°) opm robi kospleje/kosplejuje RE: Osoba pode mną - Chaiyali - 06-09-2015 Niezbyt, lubię natomiast przeglądać kospleje. Osoba pode mną jeździ na konwenty. RE: Osoba pode mną - Sadism - 06-09-2015 Niezbyt, choć zawsze chciałem.... Osoba pode mną należała do jakiejś subkultury ( sam już kilka mam za sobą xD ) RE: Osoba pode mną - Neska - 06-09-2015 sam jestem swoją subkulturą, i 1,8k moich wyznawców phie :o (w sensie że nie, nigdy. A może o tym nie wiem? lol) opm obejrzała boku no pico :^) RE: Osoba pode mną - Cavum - 06-09-2015 Nie ma się czym chwalić. Ale 1 odcinek obejrzałem. Nie cierpię anime, a to nie był najlepszy tytul na rozpoczęcie swojej przygody z "chińskimi bajkami" . Osoba poniżej ma/miała pegasusa :D RE: Osoba pode mną - Samiya - 06-09-2015 Konkretnie brat miał. Choć to chyba nie był pegasus, a jakaś podróbka? Nie pamiętam dokładnie, ale była z tym kupa frajdy :D Osoba pode mną nie jada bananów RE: Osoba pode mną - Neska - 06-09-2015 Sami pegazus sam w sobie jest podróbką mylnie uznawaną w polandzie za oryginał , przez wielu ludzi :d jada, ale rzaaadko. opm woli jesień niż lato RE: Osoba pode mną - Vult - 06-09-2015 Jak najbardziej. Osoba pode mną woli psy od kotów. RE: Osoba pode mną - Samiya - 06-09-2015 Pewnie! Osoba pode mną nie lubi śniegu RE: Osoba pode mną - Neska - 06-09-2015 osobiście nie lubię, ale w fikcji jest inspirujący :D (i taki klimatyczny. I taka nostalgia się załącza w erpach.) osoba pode mną lubie MIECZE :o RE: Osoba pode mną - Mvua - 06-09-2015 Lubię oglądać jak się naparzają. Osoba pode mną ma kilka postaci. RE: Osoba pode mną - Machafuko - 06-09-2015 nope Pode mną jest człowiek, który grał kiedyś w jakaś grę hazardową, oczywiście na pieniądze. RE: Osoba pode mną - Sadism - 06-09-2015 Uwielbiam hazard....ale tylko jak nikt nade mną nie stoi i nie zakazuje wyjść z kasyna bo ograłem wszystkich xD W sensie na wolnym terenia lubie grać. Znajomych /przyjaciół ograć. Opm grała kiedyś w RPG w realu ;D RE: Osoba pode mną - Kalani - 06-09-2015 Nie. Fantastyka mnie nie jara, a z tym te gry mi się kojarzą. Tak dziwnie mam, że tylko kocie-lwie-zwierzęce RPGi (a właściwie PBFy) mnie interesują. Osoba pode mną ma napis na avatarze. |