![]() |
Osoba pode mną - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: ![]() +--- Dział: Gry forumowe (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=101) +--- Wątek: Osoba pode mną (/showthread.php?tid=272) |
RE: Osoba pode mną - Sadism - 06-09-2015 Od niedawna. (ja tych zwierzecych PBFów nie cierpie, bo zazwyczaj pełne są rozwydrzonych 12 letnich dziewczynek... KL jest inny całkowicie ) Opm ogląda kabarety :) RE: Osoba pode mną - Machafuko - 06-09-2015 Kiedyś częściej, teraz wlaściwie tylko już nieistniejący kabaret Potem. Jakby ktoś był ciekaw, to ich przykładowy skecz. A następny ludź uczy się grać na jakimś instrumencie. RE: Osoba pode mną - Samiya - 07-09-2015 Już nie, ale umiem grać na fortepianie i flecie. Osoba pode mną wie, jaka jest różnica między fletem prostym sopranowym, a altowym. (pomijając nazwę, oczywiście) RE: Osoba pode mną - Neska - 07-09-2015 poza tym że wyglądają inaczej to nie wiem :o osoba niżej nie lubi rosołu RE: Osoba pode mną - Chaiyali - 08-09-2015 Lubię rosół, zwłaszcza z marchewką. Osoba pode mną ma psa. RE: Osoba pode mną - Neska - 08-09-2015 nawet dwa osoba niżej była na koncercie Ich Troje za czasów kiedy cała Polska sie nimi jarała :D RE: Osoba pode mną - Felija - 08-09-2015 No jasne, jakże by inaczej! Musiałam być, bo przecież w wieku sześciu lat byłam fanką nr 1! :D Osoba pode mną myśli nad wyjazdem za granicę na stałe. RE: Osoba pode mną - Skanda - 08-09-2015 nope opm często kłóci się z rodzicami RE: Osoba pode mną - Neska - 08-09-2015 nom, w zasadzie to cały czas. A dzisiaj to już w ogóle pałka się przegięła. opm lubi Enye! RE: Osoba pode mną - Skanda - 08-09-2015 Enyi słucham od urodzenia, dosłownie, rodzice mi ją puszczali jeszcze w kołysce. opm lubi fotografować RE: Osoba pode mną - Soth - 08-09-2015 Tak średnio. Osoba pode mną częściej pisze w grach niż posty. RE: Osoba pode mną - Kalani - 08-09-2015 Nie. Osoba podemną ma stałą pracę. RE: Osoba pode mną - Neska - 08-09-2015 tak stałą jak moje uczucia do fikcyjnych mężów i żon :D (w sensie że nie). Frilenser. Na razie. osobie pode mną zamarzają dłonie RE: Osoba pode mną - Chaiyali - 08-09-2015 Jeszcze nie zamarzają, ale są chłodne. Osoba pode mną jest padnięta i nie ma na nic siły. RE: Osoba pode mną - Sadism - 08-09-2015 Nie, choć z rana taki będę... Osoba poniżej nie lubi jak jej noga drętwieje... |