Nieobecności - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Sprawy użytkowników (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=6) +--- Wątek: Nieobecności (/showthread.php?tid=65) |
RE: Nieobecności - Anahel - 15-06-2017 Anahel/Ghalib/Visa/Kayla intensywne pisanie pracy, obrona za miesiąc a muszę doszlifować parę rzeczy także skupię się teraz na tym a także na nauce na obronę także do 30 będę pojawiać się sporadycznie, mogę zniknąć również później do 14 lipca, ale potem już będzie luźniej RE: Nieobecności - Askari - 15-06-2017 Znowu nie ma mnie większosć dzisiejszego dnia, jutro i na weekend RE: Nieobecności - Fahyim - 15-06-2017 Nie będzie mnie od dzisiaj do poniedziałku z powodu wyjazdu. Nataka/Fahyim/Vincent/Lerato RE: Nieobecności - Mrithi - 20-06-2017 Pokornie proszę o wybaczenie ostatniego braku odpisów z mojej strony i powiadamiam, że wracam do mojego normalnego tempa odpisów. RE: Nieobecności - Vincent - 25-06-2017 Zgłaszam nieobecność do 2 lipca z powodu braku czasu. Vincent, Fahyim, Nataka, Lerato. RE: Nieobecności - Mrithi - 30-06-2017 Widzę, że Huntrees nie dała znać, to ja dam. Z tego co wiem nie będzie jej od dzisiaj chyba do 10.07 RE: Nieobecności - Nevet - 30-06-2017 Postać/Postacie: Nevet, Nathan, Od kiedy do kiedy: 1 lipca - 5 lipca - przyjedzie do mnie jedna z przyjaciółek. 15 lipca - 22(?) lipca - wyjazd rodzinny na Węgry. Wątpliwe bym dostała komputer. 29/30 lipca - 2 września - jadę zarobić hajsy w fabryce cukierków. Dostępność tylko przez komp siostry, bo mój jest "rodzinny", zabrać go nie mogę. RE: Nieobecności - Nyarai - 30-06-2017 Nieobecność/drastyczne zmniejszenie aktywności przez ten weekend. Wyjazd na obóz/kurs szkoleniowy z pierwszej pomocy i samoobrony. RE: Nieobecności - Banjo - 30-06-2017 Kama specjalnie nie dawałam znać bo się okazało ze mam full czasu tutaj. Ale rzeczywiście jestem na wyjeździe. Narazie mam internet poinformuje jeśli coś sie zmieni ;) ~huntrees moyo banjo sirisa RE: Nieobecności - Samiya - 30-06-2017 Wyjeżdżam 2.07, wracam 17.07. Za granicę, więc internet w telefonie mnie nie uratuje. Nie wiem, jak będzie z internetem tam. Więc odpisy mogą być, mogą nie być :v Wiecie, które postacie są moje :> RE: Nieobecności - Vanthi - 01-07-2017 Ja chciałam przeprosić za ostatnią nieobecność. W ciula nas robili w multimediach to raz, dwa - srogie przygotowania do obozu (pierwszy raz jadę jako drużynowa, więc trochę stresu i roboty jest), ponadto byłam na obozie u młodszych skautów... No i tak się to wszystko złożyło. W poniedziałek (03.07.) wyjeżdżam do lasu na dwa tygodnie. Raczej nie będzie czasu siadać na telefon i sprawdzać lefków, toteż pojawię się dopiero prawdopodobnie 17.07. o ile na pewno wtedy. Bo nie wiem czy nie będę zbyt znurana fizycznie i psychicznie. Vanthi/Sadie/Ate RE: Nieobecności - Inés - 01-07-2017 Przekazuję od Night, że nie będzie jej do 30. lipca. :< A ja od poniedziałku postaram się ruszyć fabułę. RE: Nieobecności - Asura - 03-07-2017 Jakieś 5 dni z dzisiaj w górach jo będe Nie mam laptopa ale mam telefon. Więc ten, będę na forum ale raczej nie produktywna, rzekłam. RE: Nieobecności - Vasanti Vei - 05-07-2017 Tak, to znowu ja. xD Coś mi wypadło i do końca tygodnia będę dosłownie w kratkę, tj. dzisiaj wieczorem napiszę przynajmniej jednego posta (a właściwie dokończę tego posta Vei - on już jest dosyć długi, a jeszcze muszę dopisać parę rzeczy), jutro się mnie raczej nie spodziewajcie, w piątek powinnam być, w sobotę nie, a w niedzielę najpewniej pojawię się wieczorem i od następnego tygodnia już będę cały czas. Ale raczej nie piszcie do mnie ze sprawami adminowymi, jak coś to męczcie Venety i juniorów (bo Sami jest na wyjeździe). Przepraszam wszystkich, których blokuję, postaram się jak najwięcej nadrobić w piątek. RE: Nieobecności - Venety - 05-07-2017 Venety zgłasza protest. :v Niech no tylko wszystkie wrócą, to zapomnijcie, że jestem w administracji. xD (a tak serio to piszcie, jest mnie ciut mniej, jestem codziennie, tylko mogę załatwiać co bardziej skomplikowane sprawy dopiero w weekend - jak i polowania) |