Nieobecności - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Sprawy użytkowników (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=6) +--- Wątek: Nieobecności (/showthread.php?tid=65) |
RE: Nieobecności - Kykczor - 22-12-2017 27.12.17 - 03.01.18, robię sobie wycieczkę sylwestrową to nie będę miał swojego lapka. Odpisy sobie zgram pewnie na jakiegoś pendraka i będę wrzucał ale możliwe że będę lekkie parogodzinne obsuwy. RE: Nieobecności - Venety - 23-12-2017 Jest mnie mało. Święta, potem praca, potem sylwek i takie tam różne. RE: Nieobecności - Ghalib - 24-12-2017 okres świąteczny - ciężki nie będę tu zbyt często zaglądać prawie Haiku RE: Nieobecności - Vari - 01-01-2018 Mam zapowiedzianą przerwę w dostawie prądu, więc może mnie nie być od dziś do czwartku. Nie powstrzymam wymiany słupów xd RE: Nieobecności - Horus - 01-01-2018 Przez natłok pewnych spraw i przez prace niestety nie będę w stanie się tu często pojawiać. Będę zaglądała od czasu do czasu i starała się mimo wszystko jakoś odpisywać. Horus, Vincent, Lerato RE: Nieobecności - Sadie - 10-01-2018 Niestety znowu muszę zniknąć na trochę. Sprawy prywatne. Sadie, Skjall, Vanthi Postaram się wrócić jak najszybciej RE: Nieobecności - Haki - 28-01-2018 Nie będzie mnie jakoś do 09.02. Powód: sesja :v RE: Nieobecności - Athastan - 28-01-2018 Ferie idą, wyjazdy nadchodzą, więc z odpisami może być różnie z mojej strony. Postaram się w miarę dostępu do sieci wchodzić, ale nie wiem, jak to będzie do końca wyglądało. Może to trwać do 11.02.18. RE: Nieobecności - Ghalib - 28-01-2018 Nie będzie mnie jeszcze kilka dni. Przepraszam. RE: Nieobecności - Vasanti Vei - 28-01-2018 Ja wiem, że zamulam od dawna, ale i tak przychodzę powiedzieć, że to tak potrwa jeszcze co najmniej do 9 lutego, bo wtedy mam ostatni egzamin (jak zdam, hehe). RE: Nieobecności - Zevran - 31-01-2018 Nie będzie mnie do niedzieli włącznie, bo jadę do Czech odwiedzić znajomego. Taka kulturowa wycieczka. I w poniedziałek też mogę nie mieć chęci po podróży, ale to się jeszcze okaże xP RE: Nieobecności - Azim - 04-02-2018 Nie będzie mnie do 11 lutego, bądź o kilka dni dłużej (to drugie jest niestety, bardziej prawdopodobne). ~Iris, Xenia, Azim, Tene, Nayah, Badu RE: Nieobecności - Kykczor - 07-02-2018 Mam interes z Dionizosem to tak mnie jakoś do piątku nie będzie na fabule :V RE: Nieobecności - Wendigo - 15-02-2018 dzień dobry, może być zauważone mniejsze stężenie wendigów na forum od szesnastego lutego do osiemnastego, lub dziewiętnastego lutego, dziekuję, stop RE: Nieobecności - Abes - 23-02-2018 Dzis i jutro moze mnie byc za malo by odpisy robić. |