![]() |
Bywa i tak - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: ![]() +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +--- Wątek: Bywa i tak (/showthread.php?tid=1772) |
RE: Bywa i tak - Otieno - 27-03-2016 Dobra, podsumuję może xD - Córka o jeszcze nieznanym imieniu (ja) - Syn Azim (Xenia) - Syn (Cherry) - Syn? (Machafuko) - Syn (Ghalib) Dajcie jeszcze jakąś córkę xD Duchu/Destiny - kto chętny xD Ostatnie miejsce (chyba że naciągniemy do 7, co by faktycznie był to tytuł rodzicielki roku XD) RE: Bywa i tak - Destiny - 27-03-2016 Jeśli duchowi bardzo zależy, to odpuszczę c: Mam wybór: zrobić albo waszą córeczkę, albo siostrę Kivuliego. Dlatego pierwszeństwo oddaję :) RE: Bywa i tak - Ate - 27-03-2016 Możemy naciągnąć do siedmiu xD Dla Desti jestem w stanie to zrobić :3 RE: Bywa i tak - Frigg - 27-03-2016 / Znowu offtop Jak wy to przepraszam bardzo zamierzacie ogarnąć? XD Pamiętaj Sadie, że obiecałaś się jeszcze zająć Chi, która będzie ci się plątać pod łapami c: To będzie istny armagedon XD RE: Bywa i tak - Vasanti Vei - 27-03-2016 Noo Vei i Ayu mają po 4 i i tak gdziekolwiek nie wejdziemy, tam jest zamieszanie. Nie polecam, szczerze mówiąc. ^^' RE: Bywa i tak - Lerato - 27-03-2016 tyle dziecków, załóżmy własne stado XDD btw, to ja Ghal :v wasz nowy synalek :v RE: Bywa i tak - Ate - 27-03-2016 Damy jakoś radę. Ghal - piękny :3 RE: Bywa i tak - Asura - 27-03-2016 Hej mamo :B. Cher się melduje B). RE: Bywa i tak - Sadie - 27-03-2016 O jakie piękne berbecie będą <3 RE: Bywa i tak - Vasanti Vei - 27-03-2016 Aha, gwoli ścisłości: wraz z resztą administracji doszliśmy do wniosku, że niech to już naprawdę będzie ostatnie lwiątko. W naturze lwice rodzą do 6 młodych (a zazwyczaj 3) i taką zasadę chcielibyśmy wprowadzić i tutaj; dla Ciebie zrobimy wyjątek, skoro wcześniej uzbierałaś siódemkę chętnych. RE: Bywa i tak - Ate - 27-03-2016 Nie no, okay xd Więcej nie planowałam. W zamierzeniach miały być max 4. A i tak szykowałyśmy się w ogóle na góra dwie... Aczkolwiek dziękuję. Jeszcze czekamy na odpowiedź Koby tylko i potem można temat zamykać ^^ RE: Bywa i tak - Vult - 28-03-2016 Ate, kiedy termin narodzin? RE: Bywa i tak - Ate - 28-03-2016 No pewnie niedługo. Muszę jeszcze wątek z Ines przeprowadzić. Jeśli nie w fabule, to na marginesie. Postaramy się szybko w miarę. W sumie to już jakieś dwa tygodnie minęły od zajścia w ciążę. RE: Bywa i tak - Vult - 28-03-2016 Poinformuj mnie na pw z odpowiednim linkiem gdy to się rozpocznie. RE: Bywa i tak - Venety - 28-03-2016 Cytat: Chodzi o ludzkie tygodnie. W sumie nie rozumiem, czemu tego wyraźnie nie napisano, bo tak rzeczywiście można interpretować na wiele sposobów, zaraz to powiem reszcie. A Wam dopiero pierwszy tydzień minął. |