![]() |
Osoba pode mną - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: ![]() +--- Dział: Gry forumowe (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=101) +--- Wątek: Osoba pode mną (/showthread.php?tid=272) |
RE: Osoba pode mną - Neska - 20-10-2015 miałam napisać nie dzięki ale jednak moja megalomania mówi tak :v i tak i nie opm ma fona w orędż RE: Osoba pode mną - Shujaa - 21-10-2015 Nope :v nigdy fiencej xD OPM lubi siedzieć z nogą na noge. RE: Osoba pode mną - Neska - 21-10-2015 latem tak długo siedziałam w takiej pozycji w ciasnych gatkach cały dzień aż do pierwszej w nocy, i jak wstałam to się bałam że umre z powodu jakiegoś zakrzepu czy coś bo mi nagle krew odpłynęła z głowy do nóg XD nic nie widziałam i mało co nie padłam (a byłam w łazience... nawet sobie pomyślałam że fajnie, kończe żywot na kiblu) Stopy miałam spuchnięte przez tydzień prawie XDD opm chce postać blisko spokrewnioną z kanoniczną RE: Osoba pode mną - Felija - 23-10-2015 Wszystkie moje obecne postacie poza Serret są potomkami kanonów w linii prostej. :) Więcej mi nie trzeba. Osoba pode mną lubi swoje miasto. RE: Osoba pode mną - Damaja - 23-10-2015 Nie lubię. KOCHAM. Osoba pode mną woli zimne mleko od ciepłego mleka. RE: Osoba pode mną - Neska - 23-10-2015 nie toleruję mleka :\ opm leci na Damaje :D (ban za ten dizajn, jest zbyt dobry) RE: Osoba pode mną - Israel - 24-10-2015 Nie. OPM polubiła fanpage KL PBF na Facebooku. RE: Osoba pode mną - Neska - 27-10-2015 jedyna strona jaką kiedykolwiek polubiłam moim fikcyjnym fejsbukiem to pejdż dystrybutora Nintendo i tak zostanie. Amen :v opm jara się Pokemon GO RE: Osoba pode mną - Kalani - 27-10-2015 Nie. Osoba pode mną gra w GuildWars2. RE: Osoba pode mną - Machafuko - 15-11-2015 No nie bardzo. Osoba pode mną odkłada na coś pieniądze. RE: Osoba pode mną - Indra - 15-11-2015 yep, na maszynkę do tatuażu opm chodzi spać o ustalonej porze RE: Osoba pode mną - Serret - 29-11-2015 Zależy jak to interpretować. Chodzę spać jak kończę rozmawiać z chłopakiem przez telefon, to zwykle wypada koło północy, aaale różnie to bywa, więc nie, raczej nie jest to ustalona pora. Osoba pode mną lubi śpiewać. RE: Osoba pode mną - Sadism - 29-11-2015 Lubi * *- nie znaczy że umie. Osoba pode mną jest patriotą. RE: Osoba pode mną - Machafuko - 29-11-2015 Owszem, ale nie mylmy patriotyzmu, który jest rozumogodnościowy, z nacjololo, będącym tragedią okrutną. OPM zagrałaby ze mną w szachy :v RE: Osoba pode mną - Felija - 29-11-2015 A z Tobą to bym nawet zagrała. Osoba pode mną lubi ciepłe szlafroki. |