![]() |
Osoba pode mną - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: ![]() +--- Dział: Gry forumowe (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=101) +--- Wątek: Osoba pode mną (/showthread.php?tid=272) |
RE: Osoba pode mną - Vult - 30-11-2015 Rzadko kiedy je nawet z szafy wyciągam. Wolę założyć bluzę partnera :P Osoba pode mną lubi kurz z cukrem...znaczy chałwę :D RE: Osoba pode mną - Zephyr - 30-11-2015 Zabrzmiało jak hejt :v Ano lubię kurz z cukrem Osoba pode mną zna G.F. Darwin. RE: Osoba pode mną - Sadism - 01-12-2015 Znałem jeszcze na ich starym kanale. To uczucie gdy hipsterzysz ogladajac malo znanych, a ci nagle stają się fejmami... meh. Osoba poniżej woli spać niż wykonywać ważne obowiązki, nawet jeśli ma świadomość konsekwencji :p RE: Osoba pode mną - Felija - 02-12-2015 Nawet nie, są ciekawsze rzeczy do roboty niż sen. Osoba pode mną lubi wymyślać designy postaci. RE: Osoba pode mną - Sadism - 02-12-2015 Wymyślać tak. Ogółem uwielbiam tworzyć postaci. Ale jestem słabym rysiwnikiem, więc raczej kończe na opisach. Osoba poniżej wie jakie to złe uczucie być zalatanym i nie mieć czasu na forum RE: Osoba pode mną - Machafuko - 02-12-2015 Ja mam zawsze czas, nawet jak go nie mam, to mam xD Osoba pode mną słyszy lub słyszała często, że ma duże oczy. RE: Osoba pode mną - Felija - 07-12-2015 Chłopak mi to mówił, poza tym chyba nikt. Osoba pode mną często nie kończy tego, co zaczęła. RE: Osoba pode mną - Shaka - 12-12-2015 Oj tak, ale walczę z tym! Osoba pode mną ma jakieś wątki na marginesie :3 RE: Osoba pode mną - Felija - 12-12-2015 Nooo, chyba z 10. xD Osoba pode mną lubi drożdżówki z serem. RE: Osoba pode mną - Falaris - 12-12-2015 Bardzo lubię :) Inne też lubię, np. z makiem. Osoba pode mną ma deszcz za oknem. RE: Osoba pode mną - Machafuko - 12-12-2015 A nie, świeci słoneczko, jest cieplutko, żyć nie umierać. Choć zaraz... Przecież z perspektywy piwnicy to wszystko jedno :V Osoba pode mną ma zamiar wydać na coś swoje opale. RE: Osoba pode mną - Sadism - 13-12-2015 Na coś na pewno. Tylko co może mieć wąż? hmmm? No bo chyba nie hełm :p Osoba poniżej jest samotnikiem i jej z tym dobrze :p RE: Osoba pode mną - Inés - 13-12-2015 Nie, mam dwa fajne stada, po co mi samotniczyć? Osoba pode mną lubi rozmawiać przez skype. RE: Osoba pode mną - Vult - 13-12-2015 Zależy z kim, mało rozmowna jestem i długo mi zajmuje odnalezienie się w przypadku grupowego czatu. Osoba pode mną kupiłaby z chęcią kwiatka do pokoju. RE: Osoba pode mną - Felija - 14-12-2015 Ano. Mam tylko paprotki. W zeszłym roku miałam fiołki, ale chyba było im za ciepło. Osoba pode mną często ma związane włosy. |