![]() |
Osoba pode mną - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: ![]() +--- Dział: Gry forumowe (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=101) +--- Wątek: Osoba pode mną (/showthread.php?tid=272) |
RE: Osoba pode mną - Samiya - 19-12-2015 Zawsze na w-fie, o ile nie zapomnę gumki do włosów xd na co dzień mam rozpuszczone, ale dopiero od gimnazjum. Wcześniej cały czas chodziłam w kucyku. OPM ma jadalnię RE: Osoba pode mną - Sargon - 19-12-2015 Mam ale jemy zwykle w kuchni Opm ma świetny pomysł na nowa postać, ale nie ma czasu :C RE: Osoba pode mną - Samiya - 19-12-2015 Owszem ;-; nie potrafię się pogodzić z tym, że nie mam czasu na lwiątko Fuko i Ayumi, ale to przez to, że mam w planach inną postać, na którą mam przegenialny pomysł, taki, że wam szczęki poopadają. Ale jej wejście w fabułę teraz nie zależy ode mnie, i chyba jeszcze trochę poczekam xd OPM woli czekoladę od żelków RE: Osoba pode mną - Serret - 19-12-2015 Zdecydowanie! Osoba pode mną próbowała kiedyś narysować konia. RE: Osoba pode mną - Tafari - 19-12-2015 Tak. Nie udało się ;_; Osoba pode mną jadła chińskie żarcie w ostatnim miesiącu. RE: Osoba pode mną - Kalani - 19-12-2015 Nie, całe szczęście. Nie przepadam za nim. Osoba pode mną przeczytała w ciągu ostatniego roku więcej niż 10 książek. RE: Osoba pode mną - Machafuko - 19-12-2015 Nie mam pojęcia, nie liczyłem. Wydaje mi się, że nie. Osoba pode mną znalazła ostatnio coś, czego szukała od bardzo dawna, po czym zapomniała o tym i teraz wpadło jej przypadkowo w łapki. RE: Osoba pode mną - Felija - 07-01-2016 Nie wydaje mi się. Chyba że wenę na co poniektóre postacie. ;d Osoba pode mną przenocowałaby Fuko. RE: Osoba pode mną - Night Stalker - 25-01-2016 Spoko mam rogówkę wygodną. Tylko pytanie kiedy, i na ile :P Osoba pode mną, lubi deadpoola lub jest w temacie Marvela xD RE: Osoba pode mną - Felija - 25-01-2016 No niespecjalnie. Tzn. kojarzę postaci itp., jak ktoś chce mnie wyciągnąć na film, to dam się wyciągnąć, ale nie jestem w fandomie. Kocham Strażników Galaktyki. Osoba pode mną chciałaby wziąć udział w audycji. RE: Osoba pode mną - Estham - 25-01-2016 Nie. Nie nadaje się do takich rzeczy. Osoba pode mną ma prawo jazdy i jeszcze nie rozbiła auta. RE: Osoba pode mną - Kahawian - 25-01-2016 Nie mam prawa jazdy i nie mogę robić. Osoba pode mną nigdy jeszcze nie piła zielonego jęczmienia. RE: Osoba pode mną - Night Stalker - 25-01-2016 Cóż brak okazji, a co chętny? Osoba pode mną lubi czekoladę w każdej formie. RE: Osoba pode mną - Estham - 25-01-2016 Nope. Wybredna jestem ^^ Osoba pode mną przeczytała całą sagę Harrego Pottera. RE: Osoba pode mną - Felija - 25-01-2016 Jasne, tak z dwa razy (a znam osoby, które czytały po siedem; mnie się nie bardzo chce czytać w kółko to samo). Byłam kiedyś niezłą potteromaniaczką. Osoba pode mną lubi wymyślać designy postaci. |