![]() |
Osoba pode mną - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: ![]() +--- Dział: Gry forumowe (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=101) +--- Wątek: Osoba pode mną (/showthread.php?tid=272) |
RE: Osoba pode mną - Vivienne - 24-02-2016 Lubię wymyślać, ale nie potrafię rysować. Chociaż ja nie wymyśliłam konkretnego wyglądu dla Viv, wiedziałam tylko, że chcę żeby miała grzywkę i jasną sierść, a ten avatar pasował mi idealnie :D Osoba pode mną ma jedną postać na tym forum. RE: Osoba pode mną - Frigg - 26-02-2016 Nie. Osoba pode mną niedługo będzie mieć urodziny. RE: Osoba pode mną - Vasanti Vei - 26-02-2016 Nie, do października kawał czasu. Osoba pode mną lubi science-fiction. RE: Osoba pode mną - Machafuko - 01-04-2016 A lubi. Osoba pode mną ma ochotę kopnąć mnie w tyłek. RE: Osoba pode mną - Vasanti Vei - 01-04-2016 Jak najbardziej, jeszcze jak. Osoba pode mną lubi tramwaje. RE: Osoba pode mną - Frigg - 10-04-2016 Uwielbiam. W Gdańsku jest ich pełno :D Osoba pode mną zdała już prawko. RE: Osoba pode mną - Jasiri - 09-06-2016 Nieeeee..... Osoba pode mną nie umie przebrnąć przez "Władcę Pierścieni (książkę)" RE: Osoba pode mną - Vasanti Vei - 17-06-2016 Prawda, choć pierwszą i ostatnią próbę podjęłam w gimnazjum, kiedy to udało mi się przebrnąć jedynie przez wstęp, więc może warto by spróbować raz jeszcze. Osoba pode mną nie lubi kawy. RE: Osoba pode mną - Israel - 17-06-2016 Nie wiem, bo mi nie dali. OPM idzie w tym tygodniu na jakieś wydarzenie. RE: Osoba pode mną - Sarina - 17-06-2016 Niestety nie. :( Osoba pode mną jest właścicielem/właścicielką praw autorskich. RE: Osoba pode mną - Ua - 18-06-2016 no mam do swojej postaci na forum. OPM jeździ konno RE: Osoba pode mną - Askari - 20-06-2016 Trohę. Umiem (to jak jazda na rowerze xD), swego czasu jeździłam na obozy konne, ale od kilku lat już nie jeździłam. chętnie bym znowu wsiadła na konia :P Osoba pode mną przeczytała Diunę :P RE: Osoba pode mną - Jasiri - 23-06-2016 Nawet nie wiem, co to jest. OPM chodzi do teatru z własnej, nie przymuszonej woli. RE: Osoba pode mną - Askari - 04-07-2016 Słabo, słabo, Nie wiedzieć co to Diuna to tak jakby nie wiedzieć co to Władca Pierścieni czy Wiedźmin :P Owszem, chociaż rzadko mi się zdarza. OPM gra/grała w Neopets :P RE: Osoba pode mną - Myr - 04-07-2016 Kiedyś zobaczyłam co to ale nie gram. OPM lubi grać w rpg <papierowe/komputerowe/mmorpg> |