![]() |
Osoba pode mną - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: ![]() +--- Dział: Gry forumowe (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=101) +--- Wątek: Osoba pode mną (/showthread.php?tid=272) |
RE: Osoba pode mną - Gyda - 05-10-2016 haha nie, ale śmieszna sprawa, bo w pn jak robiłam zakupy to sobie kupiłam dwie biedronkowe paczuszki musli z suszonymi truskawkami i morelami i trochę jogurtów pitnych do tego na śniadania w tym tygodniu, więc nie nałogowo, ale aktualnie - jak najbardziej następna osoba nigdy nie spała pod namiotem RE: Osoba pode mną - Taal - 05-10-2016 Ha! Namioty to jak drugi dom. Zwłaszcza, kiedy śpisz w 2 osobowym namiocie w 5 osób xD OPM woli koty niż psy. RE: Osoba pode mną - Huntrees - 06-10-2016 Kocham wszyskie zwierzęta. Ale może trochę bardziej psy :) OPM uwielbia naleśniki RE: Osoba pode mną - Gyda - 14-10-2016 nie, bo robiłam ich sobie kiedyś zdecydowanie za dużo następna osoba słucha teraz muzyki RE: Osoba pode mną - Hiro - 16-10-2016 Ano, owszem. OPM lubi gry karciane RE: Osoba pode mną - Vult - 16-10-2016 Szczególnie rozbieranego pokera 8D Osoba pode mną wierzy w duchy. RE: Osoba pode mną - Gyda - 16-10-2016 nie wierzy ani trochę następna osoba je sałatki owocowe palcami RE: Osoba pode mną - Vasanti Vei - 17-10-2016 Nieee. Sałatki owocowe spoko, ale palcami jakoś nie. Osoba pode mną śpi na plecach. RE: Osoba pode mną - Gyda - 17-10-2016 nie pod tobą, koleżanko! następna osoba nosi nieprzeciętny rozmiar buta RE: Osoba pode mną - Vari - 17-10-2016 w sumie to nie xD (40-41) Osobie pode mną zdarza się słuchać piosenek Biebera ;p RE: Osoba pode mną - Hiro - 17-10-2016 Nie za bardzo xp OPM... ususzyła kiedyś kwiatka w pokoju (Bo nie podlewała -.-) RE: Osoba pode mną - Satau - 17-10-2016 Tak i to nie jednego xD najlepsze jest to, że jednym z nich był 5 letni kaktus od mamy ;p OPM nie przeczytała kiedyś jakiejś obowiązkowej lektury RE: Osoba pode mną - Ema - 18-10-2016 Żeby jednej... OPM nie lubi gruszek. RE: Osoba pode mną - Satau - 18-10-2016 No nie lubię, ale za to dżem z nich (taki bez kawałków owoców) pychota ;p OPM oglądała Wspaniałe Stulecie ^^ RE: Osoba pode mną - Gyda - 18-10-2016 nie wiem co to następna osoba pisze jakąś literę alfabetu inaczej niż większość ludzi |