![]() |
Osoba pode mną - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: ![]() +--- Dział: Gry forumowe (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=101) +--- Wątek: Osoba pode mną (/showthread.php?tid=272) |
RE: Osoba pode mną - Athastan - 29-11-2016 Nie, nigdy w życiu. OPM używa 'Opery'. RE: Osoba pode mną - Raziel - 03-12-2016 Nie :D Osoba pode mną chodzi do liceum. RE: Osoba pode mną - Satau - 03-12-2016 Technikum ;v OPM skończyła gimnazjum RE: Osoba pode mną - Athastan - 04-12-2016 Jeszcze nie. OPM przepada za pieczoną rybą. RE: Osoba pode mną - Moyo - 04-12-2016 Wole wędzoną ;) OPM lubi się bawić stopionym woskiem ze świeczki. RE: Osoba pode mną - Athastan - 04-12-2016 Uwielbiam. OPM je dzisiaj obiad u babci. RE: Osoba pode mną - Vasanti Vei - 04-12-2016 Nie, sama muszę sobie obiad ogarnąć. :< Osoba pode mną lubi sernik na zimno. RE: Osoba pode mną - Huntrees - 04-12-2016 Ja nie lubię sernika na zimno. Ja go lofciam <3 OPM przynajmniej raz w życiu jadła cytrynowe dropsy. RE: Osoba pode mną - Satau - 04-12-2016 NOPE ;3 OPM wie co to zacierka i chociaż raz w życiu ją jadła ;p RE: Osoba pode mną - Athastan - 04-12-2016 Nie takie rzeczy się jadło. OPM używa trybu samolotowego poza samolotem. RE: Osoba pode mną - Vasanti Vei - 04-12-2016 To jakaś zupa, tak? *wpisuje w googlach* Eee, może raz jadłam, może nie, nie wiem. Musiałabym spytać chłopaka, bo on jest ze Śląska i u niego czasem jadłam dziwne jedzenie, to może i to, bo nazwę kojarzę. --- I nie zdążyłam: Nie, nie przypominam sobie. Osoba pode mną należy wraz ze mną do elitarnej grupy antyfanów marcepanu. RE: Osoba pode mną - Satau - 04-12-2016 Owszem! OPM nie lubi kokosów i wszystkiego co z nim związane ;v RE: Osoba pode mną - Jeanette - 04-12-2016 Kłamstwo! Kocham Mogu Mogu i Bounty i mleko/wodę kokosową i same kokosy też <3 OPM gra w LoL'a/HotS'a lub Smite'a. RE: Osoba pode mną - Vasanti Vei - 04-12-2016 Nie, nie mam czasu na gry. Ja mam tylko studia, KLa, trochę życia i czasem konwenty. Osoba pode mną uwielbia łaciatą Milkę. RE: Osoba pode mną - Jeanette - 04-12-2016 ONLY WHITE! Tak jestem rasistą :V Ale w ostateczności ta ciapata też może być. OPM wybiera się na Pyrkon. (Zapraszam będę zajefajnym cosplayerem i w ogóle C:) |