![]() |
Osoba pode mną - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: ![]() +--- Dział: Gry forumowe (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=101) +--- Wątek: Osoba pode mną (/showthread.php?tid=272) |
RE: Osoba pode mną - Kama - 07-03-2017 Zwykle tak. Kiedyś udało mi się nawet pięć. OPM chce mieć zwierzę, ale ma uczulenie RE: Osoba pode mną - Huntrees - 07-03-2017 Miauuuu ... a psik! Opm ma ponad trzy zwierzaki RE: Osoba pode mną - Wendigo - 11-03-2017 Na szczęście nie, kot i pies już wystarczająco dużo chaosu robią. Osoba pode mną też nie lubi kiełbasy z grilla. RE: Osoba pode mną - Vasanti Vei - 13-03-2017 Owszem, ja w ogóle mało mięsożerna jestem. Osoba pode mną ma zamiar oglądać nowy serial animowany o Roszpunce. RE: Osoba pode mną - Huntrees - 23-03-2017 Jasne jestem ciekawa jak im to wyjdzie. OPM uczyła się lub uczy się śpiewać. RE: Osoba pode mną - Wendigo - 24-03-2017 Na lekcjach śpiewu to nigdy nie byłem, ale za to aż dwa razy występowałem przed publicznością kilka lat temu :v Osoba pode mną ma plan jak podbić całą galaktykę za pomocą widelca. RE: Osoba pode mną - Kuanza - 25-03-2017 Dopiero nad nim myślę XD Osoba pode mną grała lub gra w TES III: Morrowind. RE: Osoba pode mną - Athastan - 01-04-2017 Niezbyt. Gier to mój system w ogóle nie trawi. OPM miała do czynienia z kilofem w praktyce. RE: Osoba pode mną - Huntrees - 01-04-2017 Ze szpadlem, motyką, haczką, grabiami tak aczkolwiek z kilofem jeszcze nie. Może kiedyś ;) OPM ogląda kryminały. RE: Osoba pode mną - Wendigo - 04-04-2017 Nie oglądam, lubię jednak czytać o mordercach, jak wykonywali swoje ataki i jakie błędy ich zdemaskowały. Osoba pode mną też uwielbia miętówki. RE: Osoba pode mną - Talvedu'ul - 04-04-2017 fuj osoba pode mną nie lubi podejmować decyzji RE: Osoba pode mną - Samiya - 04-04-2017 no kurde, serio często mi się to zdarza, i lubię jak ktoś inny podejmuje za mnie decyzje ¯\_(ツ)_/¯ choć to chyba częściowo przejaw mojego lenistwa, nie chce mi się myśleć, łatwiej jest jak inni mi mówią co mam robić :v szejm on mi OPM woli karmel od czekolady RE: Osoba pode mną - Huntrees - 04-04-2017 Nie! Karmel i czekolada to jak król i królowa. Osobno tacy sobie ale razem tworzą symfonie. Chodzisz z tej królewskiej pary wolę czekoladę ;) OsobiePM jakieś zwierzątko uznało pokój za toaletę RE: Osoba pode mną - Talvedu'ul - 05-04-2017 Hm nom mój papug w sumie robi na stół :d opm ma alergię.... RE: Osoba pode mną - Huntrees - 05-04-2017 *kichu,kich* Coś ktoś mówił? OPM ma komputer z muzeum |