![]() |
Osoba pode mną - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: ![]() +--- Dział: Gry forumowe (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=101) +--- Wątek: Osoba pode mną (/showthread.php?tid=272) |
RE: Osoba pode mną - Vasanti Vei - 25-04-2017 Tak, nie pozwolili mi z angielskiego, musiałam z niemieckiego, bo moja klasa miała tylko niemiecki. xD Moja szkoła była ewenementem na skalę Chełma. I tak ten test był banalny, mój rocznik był pierwszym, w którym były testy gimnazjalne z języka, ale nie było zadań otwartych i punkty z testu nie liczyły się do rekrutacji do liceum. Osoba pode mną lubi mapy. RE: Osoba pode mną - Sarina - 26-04-2017 Em... no na pewno mapy to coś bez czego nie potrafię się czasami obejść. xD OPM uważa KL za klasyk. RE: Osoba pode mną - Athastan - 26-04-2017 Definitywnie. OPM nie grywa na przeglądarce. RE: Osoba pode mną - Night Stalker - 27-04-2017 Zależy w co ale zdarza się. OPM Nie mozę żyć bez porannej kawki *.* RE: Osoba pode mną - Vasanti Vei - 27-04-2017 Piję codziennie rano, to fakt, ale dla smaku, nie jest mi potrzebna do funkcjonowania. A jak jestem chora to wolę herbatę. Osoba pode mną lubi anime. RE: Osoba pode mną - Huntrees - 27-04-2017 Niezbyt :/ OPM jak idzie na pobieranie krwi to zawsze patrzy jak się ,,buteleczka" na krew napełnia. RE: Osoba pode mną - Kama - 27-04-2017 Nie, nie mogę na to patrzeć OPM robiła kiedyś analizę zwłok RE: Osoba pode mną - Zephyr - 27-04-2017 Tak, zwierzęcych :v OPM jeździ na rolkach RE: Osoba pode mną - Huntrees - 27-04-2017 Tak i uwielbiam <3 OPM przesłuchała przynajmniej trzy całe audycje radia KL RE: Osoba pode mną - Amai - 27-04-2017 tak. miło się słucha OPM ma postać którą pisząc jej myśli cieszy się jak dziecko tym że nikt nie słyszy co postać myśli RE: Osoba pode mną - Night Stalker - 27-04-2017 No ba a nie jest tak ? OPM Lubi długo pospać RE: Osoba pode mną - Athastan - 28-04-2017 Zależy od pogody, otoczenia i sytuacji. W tygodniu raczej tak, w weekend wcześniej wstaję. OPM wybiera się na majówkę nad wodę. (Deszcze się nie liczą.) RE: Osoba pode mną - Huntrees - 28-04-2017 Tak. Migruję pod prysznic. OPM zawsze chodzi lżej ubrana niż ludzie wokół RE: Osoba pode mną - Vasanti Vei - 28-04-2017 Przeciwnie, jestem strasznym zmarzluchem. Wciąż chodzę w kurtce zimowej; często zdarza mi się takową nosić od listopada do kwietnia, ale w tym roku naprawdę mam powód, ta pogoda to jakaś masakra. Osoba pode mną lubi latać samolotem. RE: Osoba pode mną - Takara - 28-04-2017 nie przeczę. W mojej pracy liczy się to jako nadgodziny Osoba pode mną lubi czasem oglądnąć film kina niszowego. (np atak krwiożerczych pomidorów czy opona z instynktem mordercy) |