![]() |
Osoba pode mną - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: ![]() +--- Dział: Gry forumowe (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=101) +--- Wątek: Osoba pode mną (/showthread.php?tid=272) |
RE: Osoba pode mną - Vasanti Vei - 28-04-2017 To nie jest żadne kino niszowe (to mi się kojarzy raczej np. z niezależnymi twórcami armeńskimi), tylko kategoria filmów klasy Z. Jestem fanką Czarnej owcy, a tak poza tym to trochę za mało filmów tego typu obejrzałam, żeby wyrobić sobie zdanie. Np. taka Noc żywych Żydów czy Sharknado 4 średnio mi podeszły, choć fakt, że parę razy się zaśmiałam. Osoba pode mną chciałaby mieszkać w mieście większym niż to, w którym mieszka obecnie. RE: Osoba pode mną - Huntrees - 29-04-2017 Nie, nie nie. Dla mnie moje miasto jest dla mnie za duże. Wolałabym mieszkać na jakiejś wsi. Marzy mi się cisz i zwierzęta wokoło. A mam tylko syf i spaliny :( Chociaż teraz się przeprowadziłam bardziej na obrzeża więc jet trochę lepiej OPM lubi rasę swojej postaci. RE: Osoba pode mną - Kuanza - 29-04-2017 Tak, bardzo lubię jej gatunek. OPM rysuje coś codziennie. RE: Osoba pode mną - Talvedu'ul - 30-04-2017 zmuszam się ale aktualnie przechodzę kryzys i chyba go jednak przeczekam nic nie rysując :/ opm grała w lotgd RE: Osoba pode mną - Huntrees - 08-05-2017 Nope OPM oglądała film ,, Wicher" RE: Osoba pode mną - Athastan - 08-05-2017 Nie, z tego universum tylko książki. OPM preferuje kakao ponad kawy i herbaty. RE: Osoba pode mną - Ema - 08-05-2017 Nie :V Wszystko jest u mnie na równi gdyż jestem koneserem herbat, kocham kawy i ubóstwiam kakao <3 OPM zna kogoś o imieniu Lily. RE: Osoba pode mną - Vasanti Vei - 29-05-2017 Nie. Osoba pode mną lubi sok porzeczkowy. RE: Osoba pode mną - Huntrees - 29-05-2017 Nie przepadam za czarną porzeczką OPM nieogarnia kodu html RE: Osoba pode mną - Baqiea - 29-05-2017 ale tylko powyżej losowej Javy OPM ogląda 7 sezon kucy RE: Osoba pode mną - Kuanza - 29-05-2017 Tak połowicznie, tylko odcinki których opis mnie zaciekawi. Może jak będą w telewizji to obejrzę wszystkie. OPM lubi podróże pociągiem. RE: Osoba pode mną - Angelo - 19-07-2017 Zgadza się ^^ OPM lubi kisiel wiśniowy. RE: Osoba pode mną - Vasanti Vei - 27-07-2017 Nie pamiętam, kiedy ostatnio jadłam kisiel, ale pewnie tak. Opm lubi gotować. RE: Osoba pode mną - Moyo - 27-07-2017 Szczególnie piec słodkie wypieki <3 OPM często jeździ pociągiem RE: Osoba pode mną - Athastan - 27-07-2017 Ogólnie niezbyt, wolę auto, ale ostatnio kilka razy się zdarzyło. OPM lubi kadzidła (te w patyczkach). |