Muzyczna rozmowa - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +---- Dział: +---- Wątek: Muzyczna rozmowa (/showthread.php?tid=1843) |
Muzyczna rozmowa - Otieno - 02-05-2016 Po walce na piosenki na sb z Maru wpadł mi pomysł na zabawę, może się uda, może nie xD Dodajemy tu piosenki, ale nie byle jakie. Mają w jakiś sposób odpowiedzieć na tą wyżej, tytułem, jakimś zdaniem w tekście, no co by to się jakoś dopasowało. FAQ: - Na polską można odpowiadać piosenką angielską i na odwrót. - Nie ma nic ciekawego? Zacznij od nowa xD Moja propozycja: Vizza - I tak cię wyrwę Powodzenia xD RE: Muzyczna rozmowa - Zenzelé - 02-05-2016 a to nie jest wtórne wobec tej gry? w sumie chodzi o to samo, nie RE: Muzyczna rozmowa - Otieno - 03-05-2016 Tu bardziej stawiałam na tekst, ale skoro jest już taki temat to przepraszam, nie zauważyłam. A więc ten do kasacji RE: Muzyczna rozmowa - Vasanti Vei - 03-05-2016 Jak dla mnie to trochę co innego, tu mam "rozmowę", a tam skojarzenie. No i tu chyba chodzi o tytuły czy fragmenty tekstu, a tam może chodzić o skojarzenie np. melodii. RE: Muzyczna rozmowa - Koba Kai - 03-05-2016 Hmm ? Kuba Jurzyk - Nigdy nie ulegnę -) RE: Muzyczna rozmowa - Aksu - 13-05-2016 Disturbed - Indestructible Trochę ze sobą powiązane jest :D Niby obie są o "byciu silnym". RE: Muzyczna rozmowa - Nit - 05-10-2016 Potrzebuję coś napisać do testów, wybaczcie ^^' RE: Muzyczna rozmowa - Rinuzi - 28-11-2016 https://www.youtube.com/watch?v=StZcUAPRRac początek mi się skojarzył... |