![]() |
Skąd jesteście? - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: ![]() +--- Dział: Wszystko we wszystkim (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Wątek: Skąd jesteście? (/showthread.php?tid=219) |
Skąd jesteście? - Felija - 26-06-2012 Chwalcie się, a ja was umieszczę tej oto na mapce: ![]() RE: Skąd jesteście? - Mirra - 29-06-2012 Bytom - Szombierki RE: Skąd jesteście? - Shadarn - 30-06-2012 Mnie masz, ale tak czy inaczej (Katowice) RE: Skąd jesteście? - Mariachi - 02-07-2012 Jędrzejów (świętokrzyskie) ;) RE: Skąd jesteście? - Alayike - 02-07-2012 Paniówki (niedaleko Gliwic i Zabrza :P) RE: Skąd jesteście? - Bjorn - 08-07-2012 Częstochowa RE: Skąd jesteście? - Eenu - 08-07-2012 Szatańskie zadupie górne, bądź inaczej zwany - Kołobrzeg (Zachodniopomorskie). Oprócz widoku na morze żadnego pożytku z takiego położenia ^^'. RE: Skąd jesteście? - Moran - 09-07-2012 Wrocław. RE: Skąd jesteście? - Machafuko - 11-07-2012 Przemyśl (Podkarpackie) RE: Skąd jesteście? - Mosi - 11-07-2012 Cantercław!! Yyy... Wrocław, niech będzie :I RE: Skąd jesteście? - Kivuli - 15-07-2012 O, nie być mnie na mapce? To ja z Łodzi. RE: Skąd jesteście? - Amare - 15-07-2012 Pod Wa-wą, mieścina zwana Grodziskiem Mazowieckim. Nie ma nikogo w Warszawie? D: RE: Skąd jesteście? - Padme - 15-07-2012 Warszawa, niegdyś muranów, teraz Praga Płn. A za niedługo Bielany ^^ Po prostu Warszawa (: RE: Skąd jesteście? - Felija - 21-07-2012 Zaktualizowałam mapkę. ^^ A poza tym mam ogłoszenie drobne. Wy wiecie, że ja bardzo lubię się z wami spotykać. No i tak. 30.07-08.08 będę na obozie konnym wraz z Rosalie i Hewą. O tutaj: http://pl.wikipedia.org/wiki/Zakrz%C3%B3w_%28powiat_k%C4%99dzierzy%C5%84sko-kozielski%29 Ma nas tam odwiedzić Mako. Jakby ktoś jeszcze miał blisko oraz miał chęci i możliwości, żeby się z nami spotkać, to niech da znać wcześniej. Z tym że my się raczej stamtąd nie ruszymy, trzeba będzie jakoś do nas dotrzeć. A w drugiej połowie sierpnia - jeszcze nie wiem dokładnie kiedy - przez ok. tydzień będę z Lishą (Arham) w Łodzi. No i tutaj też - jak ktoś ma blisko, to ja chętnie się spotkam, np. w Manufakturze. Spotkam się z każdym, kto zechce, nie gryzę, widziałam się już z iluśtam osobami z forum i zawsze było fajnie. Jak ktoś ma jakieś pytania, no to piszcie śmiało. :D RE: Skąd jesteście? - Moran - 21-07-2012 O! Ja też lubię lud spotykać. Od 28 lipca do 7 sierpnia będę w Niedzicy (Pieniny, woj. małopolskie) na obozie. Nie wiem, czy planowane są jakieś wycieczki [zwykle były], więc jak ktoś będzie na wakacjach w Zakopanym czy gdzieś w okolicy może dać mi znać. A nuż widelec uda się Frankfurtu nad Menem. Wiem, tam z pewnością nikogo nie spotkam, ale można mieć nadzieję, prawda? xD A potem jestem we Wrocławiu, tak jak teraz. Ktoś będzie przejazdem - niech da znak, postaram się znaleźć czas. |