Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
26-06-2012, 21:26
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
|
|||
|
Mirra Gość |
29-06-2012, 14:26
Bytom - Szombierki
|
|||
|
Shadarn Gość |
30-06-2012, 11:39
Mnie masz, ale tak czy inaczej (Katowice)
|
|||
|
Mariachi Gość |
02-07-2012, 10:48
Jędrzejów (świętokrzyskie) ;)
|
|||
|
Zbanowany Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:3 lata Liczba postów:208 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Życie:
Siła: 63 Zręczność: 77 Spostrzegawczość: 74 Doświadczenie: 30 |
02-07-2012, 18:18
Prawa autorskie: Malaika4 / Leonoy
Paniówki (niedaleko Gliwic i Zabrza :P)
|
|||
|
Eenu Konto zawieszone Gatunek:Roza Płeć:Samica Wiek:8 miesięcy Znamiona:0/0 Liczba postów:55 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 10 Zręczność: 10 Spostrzegawczość: 10 |
08-07-2012, 01:04
Prawa autorskie: MysticMistSong
Szatańskie zadupie górne, bądź inaczej zwany - Kołobrzeg (Zachodniopomorskie). Oprócz widoku na morze żadnego pożytku z takiego położenia ^^'.
|
|||
|
Moran Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:2 lata i 8 miesięcy Liczba postów:899 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Siła: 88 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 73 Doświadczenie: 29 |
09-07-2012, 00:54
Prawa autorskie: avatar: MadKakerlaken, edit by Ragous/sygnatura: Disney, edit by MadKakerlaken
Wrocław.
[center]
Karta Postaci | Karta Postaci na CharaHub (ang.) | Moje przedstawienia Morana | Moran oczami innych | Głos Kudłacza |
|||
|
Machafuko Konto zawieszone Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:4 lata 2 miesiące Liczba postów:786 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Siła: 80 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 38 |
11-07-2012, 13:37
Prawa autorskie: Avatar: Nataka || Podpis: Kami (szkic), Cynka (kolory), Inn (cienie)
Tytuł pozafabularny: Pomoc techniczna / Prowadzący Radia
Przemyśl (Podkarpackie)
Głos // Sylwetka // A tu w nowej roli // I prezencik od synka
___ I rzekł do mnie główny admion: "Zbanuj wszystkich, ja rozpoznam swoich". Zielony? Czy czerwony? :v |
|||
|
Mosi Gość |
11-07-2012, 13:49
Prawa autorskie: Avatar: Nataka || Podpis: Kami (szkic), Cynka (kolory), Inn (cienie)
Cantercław!!
Yyy... Wrocław, niech będzie :I |
|||
|
Kivuli Gość |
15-07-2012, 19:55
O, nie być mnie na mapce?
To ja z Łodzi. |
|||
|
Amare Gość |
15-07-2012, 21:47
Pod Wa-wą, mieścina zwana Grodziskiem Mazowieckim.
Nie ma nikogo w Warszawie? D: |
|||
|
Padme Gość |
15-07-2012, 23:20
Warszawa, niegdyś muranów, teraz Praga Płn. A za niedługo Bielany ^^
Po prostu Warszawa (: |
|||
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
21-07-2012, 18:40
Zaktualizowałam mapkę. ^^
A poza tym mam ogłoszenie drobne. Wy wiecie, że ja bardzo lubię się z wami spotykać. No i tak. 30.07-08.08 będę na obozie konnym wraz z Rosalie i Hewą. O tutaj: http://pl.wikipedia.org/wiki/Zakrz%C3%B3...zielski%29 Ma nas tam odwiedzić Mako. Jakby ktoś jeszcze miał blisko oraz miał chęci i możliwości, żeby się z nami spotkać, to niech da znać wcześniej. Z tym że my się raczej stamtąd nie ruszymy, trzeba będzie jakoś do nas dotrzeć. A w drugiej połowie sierpnia - jeszcze nie wiem dokładnie kiedy - przez ok. tydzień będę z Lishą (Arham) w Łodzi. No i tutaj też - jak ktoś ma blisko, to ja chętnie się spotkam, np. w Manufakturze. Spotkam się z każdym, kto zechce, nie gryzę, widziałam się już z iluśtam osobami z forum i zawsze było fajnie. Jak ktoś ma jakieś pytania, no to piszcie śmiało. :D |
|||
|
Moran Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:2 lata i 8 miesięcy Liczba postów:899 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Siła: 88 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 73 Doświadczenie: 29 |
21-07-2012, 19:08
Prawa autorskie: avatar: MadKakerlaken, edit by Ragous/sygnatura: Disney, edit by MadKakerlaken
O! Ja też lubię lud spotykać.
Od 28 lipca do 7 sierpnia będę w Niedzicy (Pieniny, woj. małopolskie) na obozie. Nie wiem, czy planowane są jakieś wycieczki [zwykle były], więc jak ktoś będzie na wakacjach w Zakopanym czy gdzieś w okolicy może dać mi znać. A nuż widelec uda się Frankfurtu nad Menem. Wiem, tam z pewnością nikogo nie spotkam, ale można mieć nadzieję, prawda? xD A potem jestem we Wrocławiu, tak jak teraz. Ktoś będzie przejazdem - niech da znak, postaram się znaleźć czas.
[center]
Karta Postaci | Karta Postaci na CharaHub (ang.) | Moje przedstawienia Morana | Moran oczami innych | Głos Kudłacza |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości