Cubs'owa avatarnia - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +---- Dział: +---- Wątek: Cubs'owa avatarnia (/showthread.php?tid=827) |
Cubs'owa avatarnia - Eliana - 17-10-2013 A więc tak, otwieram avatarnie, jak długo będzie działać? Dopóki nie ucieknie ode mnie zapał do rysowania, więc korzystać, póki jest to możliwe :') Zasady: 1. Nie rysuje postaci spoza forum. 2. Rysuje tylko i wyłącznie LWIĄTKA. a) nie pytać o nastolatków i dorosłych, bo nie potrafię ich rysować. 3. Przyjmuję tylko i wyłącznie jedno zamówienie. 4. Można zamawiać dopiero wtedy, kiedy oddam poprzednią pracę. 5. Kto pierwszy ten lepszy. 6. Rysuje tylko i wyłącznie headshoty. 7. Nie robię lineartów ani nie koloruję, dostajecie sam szkic, o obróbkę prosić ludzi którzy mają na to czas i chęci. 8. Nie ma limitu postaci, jednakże trzeba dać szansę innym chętnym Gdybym miała możliwość kolorowałabym, jednak takowej możliwości niestety nie mam, sama o zrobienie mojego obecnego avatara poprosiłam, a jest taki ładny bo Ragowa krzywizny moje wszystkie poprawiła :') Macie krótki formularz: 1. Imię postaci 2. Link, obrazujący design postaci 3. Mimika pyska. 4. Uwagi Formularz do wypełnienia przy zgłaszaniu postaci. Także: SLOT: 1.------------ Enyoj, zamawiać :) RE: Cubs'owa avatarnia - Akira - 17-10-2013 1. Imię postaci: Akira 2. Link, obrazujący design postaci: 123 3. Mimika pyska: obojętny, neutralny 4. Uwagi: Byłabym bardzo wdzięczna za wykonanie obrazka i z góry dziękuję <3 RE: Cubs'owa avatarnia - Eliana - 17-10-2013 Okay, zamowienie przyjęte :) STOP! |