Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Eliana Konto zawieszone Gatunek:Lioness Płeć:Samica Wiek:1r Znamiona:0/0 Liczba postów:227 Dołączył:Lis 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 30 Zręczność: 30 Spostrzegawczość: 30 Doświadczenie: 5 |
17-10-2013, 10:48
Prawa autorskie: RagDrawer || Domisea
A więc tak, otwieram avatarnie, jak długo będzie działać? Dopóki nie ucieknie ode mnie zapał do rysowania, więc korzystać, póki jest to możliwe :')
Zasady: 1. Nie rysuje postaci spoza forum. 2. Rysuje tylko i wyłącznie LWIĄTKA. a) nie pytać o nastolatków i dorosłych, bo nie potrafię ich rysować. 3. Przyjmuję tylko i wyłącznie jedno zamówienie. 4. Można zamawiać dopiero wtedy, kiedy oddam poprzednią pracę. 5. Kto pierwszy ten lepszy. 6. Rysuje tylko i wyłącznie headshoty. 7. Nie robię lineartów ani nie koloruję, dostajecie sam szkic, o obróbkę prosić ludzi którzy mają na to czas i chęci. 8. Nie ma limitu postaci, jednakże trzeba dać szansę innym chętnym Gdybym miała możliwość kolorowałabym, jednak takowej możliwości niestety nie mam, sama o zrobienie mojego obecnego avatara poprosiłam, a jest taki ładny bo Ragowa krzywizny moje wszystkie poprawiła :') Macie krótki formularz: 1. Imię postaci 2. Link, obrazujący design postaci 3. Mimika pyska. 4. Uwagi Formularz do wypełnienia przy zgłaszaniu postaci. Także: SLOT: 1.------------ Enyoj, zamawiać :) |
|||
|
Akira Konto zawieszone Gatunek:Panthera leo Płeć:Samiec Wiek:Podrostek. Liczba postów:207 Dołączył:Lip 2013 STATYSTYKI
Życie: 50
Siła: 30 Zręczność: 35 Spostrzegawczość: 25 Doświadczenie: 14 |
17-10-2013, 11:52
Tytuł pozafabularny: MISTRZ MELODYJ
1. Imię postaci: Akira
2. Link, obrazujący design postaci: 123 3. Mimika pyska: obojętny, neutralny 4. Uwagi: Byłabym bardzo wdzięczna za wykonanie obrazka i z góry dziękuję <3 |
|||
|
Eliana Konto zawieszone Gatunek:Lioness Płeć:Samica Wiek:1r Znamiona:0/0 Liczba postów:227 Dołączył:Lis 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 30 Zręczność: 30 Spostrzegawczość: 30 Doświadczenie: 5 |
17-10-2013, 15:53
Prawa autorskie: RagDrawer || Domisea
Okay, zamowienie przyjęte :)
STOP! |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości