Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
30-06-2012, 19:45
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
Jak w nazwie tematu. Które forum bardziej wam się podoba - to czy dawne http://krollew.mojeforum.net/?
|
|||
|
Hewa Duch Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5 lat Znamiona:0/0 Liczba postów:395 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 73 Zręczność: 81 Spostrzegawczość: 78 Doświadczenie: 26 |
30-06-2012, 21:02
Prawa autorskie: ~Chotara, tło - sabrinaelisabeth
Mi bardziej podoba się ta edycja forum, nowsza. Świetny mamy tutaj teraz styl, jest jasny i przyjemny dla oka. W ogóle ja lubię jasne style.
A na dodatek strasznie się cieszę, że się przenieśliśmy ze względu na te ciągłe błędy. Już wiele razy odechciewało mi się wchodzić, a teraz znowu wróciła mi ochota :D Jedynie trochę postów szkoda, bo czasami sobie lubiłam poczytać stare dzieje, ale trudno. Niedługo nadrobimy ^^ Czytać nadal możesz. ;) |
|||
|
Alida Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:3 lata Liczba postów:24 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 70 Zręczność: 70 Spostrzegawczość: 70 Doświadczenie: 10 |
01-07-2012, 14:50
Prawa autorskie: Disney
Zgadzam się z Hew o wiele lepiej się tutaj teraz gra. Forum jest przejrzyste itp...no wiecie co będę się rozpisywać, po prostu super ^.^
|
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości